Easy Phytic Peel

De Easy Phytic Peel is het meest bruikbare product in de esthetische geneeskunde. Het is een complexe samenstelling van verschillende alpha hydroxy acids (AHA’s) (oftewel hydroxycarbonzuren) en een zeer goede aanvulling op bijna alle oppervlakkige pigmentproblemen en de milde vorm van acne.

Easy Phytic Peel – toepassingen

Easy Phytic Peel heeft een “slow release” werking en valt onder oppervlaktepeeling, heeft nauwelijks downtime en is effectief, gemakkelijk te gebruiken en bijzonder betrouwbaar.

Het betreft een oppervlakkige peeling, haalt alleen de oppervlaktelaag van de huid weg en bevordert een langzame afgifte van het medicijn voor continue penetratie van de huid. Het is vooral geschikt als eenmalige peeling om de huid te verjongen. Het heeft een verstrakkend effect en verfijnt de textuur van de huid.

Easy Phytic comedolytisch wordt vooral toegepast bij peeling bij comedonen en keratosis pilaris  op bovenarmen en rug. Tevens om acne te bestrijden, met een kuur van 6 behandelingen om optimale resultaten te behouden. Uniek aan de Easy Phytic Peel is dat deze complexe samenstelling van verschillende alpha hydroxy acids (AHA’s) door het gebruik van geavanceerde technologie zelfneutraliserend is.

Voor alle huidtypen

Geschikt voor alle huidtypen en leeftijden, en ideaal voor mensen die niet willen pellen. De peeling werkt als een exfoliatietechniek en bevordert de stimulatie van een gezonde huid zonder de duidelijke tekenen van afschilfering.

De peeling werkt als een diepe peeling en elimineert de oppervlaktelaag van de huid die door verschillende factoren beschadigd kan zijn, zoals blootstelling aan de zon, wind, vervuiling, roken of veroudering, hyperpigmentatie, acne, striae, littekens, oppervlakkig melasma, keratosis pilaris, comedonen,vroege huidveroudering, uitdroging en verlies van elasticiteit van de huid.

Voor welke huidaandoeningen worden AHA-peelings gebruikt?

 • Keratosis pilaris
 • Comedonen
 • Vroege huidveroudering
 • Zonneschade
 • Vale/grijze huid (Rokershuid)
 • Acne gevoelige huid
 • Geschikt als body peel

Hoe werkt de Easy Phytic Peel behandeling?

De huidtherapeute zal u informeren over ons specifieke huidverzorgingsprogramma dat ervoor zorgt dat de huid in optimale conditie is om de effecten te maximaliseren. De procedure zelf duurt ongeveer 30 minuten. De behandeling  bestaat uit 4 à 6 peelingsessies met een tussenpoos van 8 dagen, in combinatie met crèmes, gericht op het realiseren van de behandeldoelstelling en op bescherming van de gepeelde huid tegen uv en warmte (Melablock HSP SPF 30 of 50+), plus Cleanser Foam voor het mild reinigen.

De huid wordt gereinigd voordat de oplossing op de te behandelen gebieden wordt aangebracht. De oplossing wordt in lagen aangebracht; zodra de eerste laag is opgedroogd, wordt een tweede laag aangebracht. Wanneer dit is voltooid, wordt een masker voor na het pellen aangebracht en in de huid gemasseerd.

Vervolgbehandelingen

Om langdurige resultaten te bereiken, wordt aanbevolen om elke 1 à 2 weken behandelingen uit te voeren, afhankelijk van uw huidanalyse en beoordeling van de huid.

Gold Clinics informeert u graag over de mogelijkheden die er zijn voor u tijdens een geheel vrijblijvend en gratis consult.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij de Easy Phytic Peel behandeling

Na enkele coatings kan er meteen verzachtende, hydraterende crème worden aangebracht (zoals Vit. E anti-oxydant Cream).

Een uur na de behandeling mag een lichte make-up met alleen Lycogel worden aangebracht. Soms kan een lichte roodheid zichtbaar zijn. Die verdwijnt over het algemeen snel.

Wat zijn de voordelen van deze behandeling?

Deze procedure is bedoeld om de huid er jonger en frisser uit te laten zien en te laten voelen dan voor de procedure. Sommige van de effecten die worden ervaren, zijn:

 • Gladder oppervlak rond de behandelde gebieden
 • Ziet er jonger uit
 • Voelt soepeler en zachter aan
 • Gezondere kleur van de huid
 • Vermindering van oppervlakte-lijnen en rimpels

De huid toont en voelt zich verjongd

Tarieven

Veel gestelde vragen

Is de procedure pijnlijk?

Tijdens de procedure kan de cliënt een licht brandend gevoel ervaren, maar dit is zeer minimaal. Na de procedure zal er een lichte roodheid zijn die na ongeveer 12 uren zal verdwijnen. De dag na de procedure zal de huid zacht, strak en fris aanvoelen.

Tips & advies Easy Phytic Peel behandeling

 1. Het is belangrijk om na de behandeling de instructies van de huidtherapeute te volgen, vooral bij de dagelijkse toepassing van Melablock HSP SPF 30 of 50+, plus Cleanser Foam voor het mild reinigen.
 2. Deze peeling is een uitstekende onderhoudstherapie voor mensen die hun soepele jeugdige huid willen behouden. Als alternatief kan de peeling voorafgaand aan een speciale gelegenheid worden gebruikt als een eenmalige behandeling om de huid te verjongen.
 3. Vermijd gedurende het hele behandeltraject blootstelling aan zonlicht. Na de behandeling mag u minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de huidtherapeute hier specifieke adviezen over heeft gegeven.

Klantervaringen

Tineke
Open chat
1
Goedendag,
Waar kunnen we van dienst mee zijn?

Team Gold Clinics
Powered by