aesthetic dermal logo

Aesthetic Dermal

Wij zijn officieel dealer van Aesthetic Dermal producten. Aesthetic Dermal is eveneens onderdeel van de Skintech Pharma Group. Hiermee bieden we hoogwaardige en kwalitatieve producten voor uw als klant.

Aesthetic Dermal Daily Care

Aesthetic Dermal Daily Care is de productlijn voor dagelijkse huidverzorging. De AD Daily Care-lijn bestaat uit serums, bodycreams, hairspray en shampoos ter ondersteuning van de RRS-Inject® Hair & Skinbooster-behandelingen. Deze huidverzorgingsproducten voeden het gezicht (dag- en nachtverzorging), de oogcontouren, het haar en het lichaam. De balans van huid en hoofdhuid wordt hersteld en zichtbare tekenen van huidveroudering worden verminderd.

De AD Daily Care-producten zijn primair ontwikkeld voor gebruik na injectiebehandelingen, maar zijn daarnaast ook uitermate geschikt voor de dagelijkse verzorging. Deze producten bevatten bestanddelen die blijvend effectief zijn voor hydratatie, bescherming van de huid tegen vrije radicalen en behandeling van zichtbare verouderingsverschijnselen. AD Daily Care-serums kunnen uitstekend gecombineerd worden met SkinTech®-crèmes.