Biopeeling Earth & Floret (oppervlakkige peeling)

Met de nieuwe Bio-Peeling werken de algen en plant extracten zorgvuldig samen in de strijd tegen (acne) littekens en striae. Zij zorgen voor een stralende en vernieuwde huid, bestrijden huidveroudering, zonneschade en hyperpigmentatie, maar verbeteren ook de verslapte huid van bijvoorbeeld buik of armen. De nieuwe peelings kunnen dus op veel meer dan enkel het gezicht worden toegepast om huidverbetering te realiseren!

In plaats van het vurige branden dat normaal gesproken door de klant kan worden ervaren, is er met de nieuwe Bio-Peeling slechts sprake van een warmte tinteling van werkstoffen die in de huid hun werk doen en de bloedcirculatie stimuleren. Choose your skin!

Afhankelijk van de basisconditie van de huid van de klant, kun je een behandeltraject starten de meeste geschikte Bio-Peeling. De Earth Edition is bijvoorbeeld samengesteld met algen, die zorgen voor het verbeteren van de huid. De combinatie van van werkstoffen zoals Ascophyllum Nodosum (een voedend, revitaliserend en ontgiftend zeewier), Spirulina Maxima (hydrateert, beschermt en verbetert de vettige tot acné-gevoelige huid), Chamomila Recutita (als huidverzorgende werkstof vol antioxidanten) en Kamille Recutita (wat de huid kalmeert en verzacht) maken dat de Earth Edition wonderen verricht op de (aangedane) huid.

De Bio-Peeling Floret Edition heeft haar kracht liggen in de toepassing van diverse bloemen die het oplichtende effect van een stralende huid vergroten en energie geven. Net als de Earth Edition bevat de Bio-Peeling Ascophyllum Nodosum en Spirulina Maxima. Aanvullende werkstoffen zoals Kaolien (een zachte klei die water en olie uit de huid opneemt en deze grondig exfolieert), Zink oxide (wat vroegtijdige huidveroudering tegen gaat), Calamine (een combinatie van Zink en IJzer oxide dat de geïrriteerde en jeukende huid ontlast) en Oryza Sativa (zetmeel van Aziatische rijst, hetgeen een langdurig matterend effect heeft en de vochtbalans in de huid reguleert), zorgen ervoor dat deze peeling zeer geschikt is voor de gevoelige huid. Als schoonheidsspecialist kun je de Earth Edition en de Floret Edition in een behandelserie combineren voor de perfecte balans in regeneratie van de huid.

BIO-PEELING EARTH & FLORET EDITION BIJ GOLD CLINICS AMERSFOORT
BIO-PEELING EARTH & FLORET EDITION BIJ GOLD CLINICS AMERSFOORT

Biopeeling Earth & Floret (oppervlakkige peeling)

Queen of Peelings

Bijna dertig jaar geleden verraste het destijds nieuwe premium huidverzorgingsmerk NEODERMA de internationale beautywereld met een natuurlijke, doch zeer effectieve, Bio-Peeling. Deze Queen of Peeling openende de ogen voor de beautybranche welke mogelijkheden er zijn voor huidverbeterende behandelingen op basis van kruiden en plantenextracten. De Bio-Peeling is veganistisch en glutenvrij waarbij ze niet alleen de beautymarkt, maar ook de algemene sociale tendens ver vooruit waren. Het waren dan ook vooral de prachtige resultaten van de Bio-Peeling die de behandeling de nummer 1 peeling van de professionele beautybranche maakten.

Met dezelfde toewijding, vakkennis & wens voor een betere huid waarmee de fabrikant uit Cyprus begin jaren negentig de beautybranche betrad, hebben de wetenschappelijke Research & Development teams van NEODERMA gekeken naar verdere verbeteringen en mogelijkheden. Het resultaat: de nieuwe Bio-Peeling wordt begin 2020 op de markt gebracht. Net als de bestaande peeling, is het een zorgvuldige samenstelling van plantaardige ingrediënten, welke perfect als werkstoffen doordringen in de huid om deze te regenereren.

Echter, de grootste vernieuwing in de NEW Bio-Peeling beleeft de klant direct tijdens en na de behandeling. Net als dertig jaar geleden komt NEODERMA met een innovatie die niemand voor mogelijk hield en haar tijd vooruit is. Met de nieuwe Bio-Peeling bereik je namelijk het bekende en gewenste resultaat – zónder de pijn die een peeling normaal gesproken kenmerkt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, want wie mooi wil zijn, moet pijn lijden toch? NEODERMA bewijst met deze vernieuwde Bio-Peeling het tegendeel!

Voor welke huidaandoeningen worden biopeelings gebruikt?

Welke voorzorgen moet ik nemen bij een biopeeling?

 •     Vermijd laser 2 weken voor de biopeelingbehandeling en 3 weken daarna.
 •     Vermijd waxen 7 dagen voor de biopeelingbehandeling en 7 dagen daarna.
 •     Vermijd Botox tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Dermafillers tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd diepe chemische peelings tenminste 2 maanden voor en na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd dermabrasie (1 week voor en na) de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Microdermabrasie (2 weken voor en na) de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Dermaroller tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd producten die Retinol / Retinoïden bevatten.

Biopeelingbehandeling

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal peelingsessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van een specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger.  Onze kliniek gebruikt meerdere merken en soorten biopeelingen. De juiste behandeling wordt door onze huidtherapeuten in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

BINNENKORT IN ONS BEHANDELPROGRAMMA

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij biopeeling

 • Vermijd zonlicht / zonnen gedurende 10 dagen na de biopeelingbehandeling. Blootstelling aan de zon kan veilig gedaan worden met Blue Blood
  Sunscreens zonnebrand uit het Neoderma portfolio, waarbij u zich strikt aan de gebruiksinstructies moet houden.
 • Het behandelde gebied van de huid schilfert weg. Trek niet aan deze schilfers en verwijder ze op geen enkele manier om de vorming van
  littekens te voorkomen.

Resultaat biopeelingen

 • Verstevigt en verfijnt de huid. Helpt ouderdomstekenen als gevolg van de vorming van vrije radicalen te voorkomen.
 • Vermindert het vóórkomen van lijntjes en rimpels.
 • Verzacht en beschermt gevoelige huid.
 • Kalmeert en hydrateert de huid.
 • Kalmerend en verfrissend, en helpt de opperhuid een egale stevigheid te krijgen.
 • Helpt de groei van micro-organismen op de huid te beheersen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de biopeeling geschikt:
Deze gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde kliniek. De peeling richt zich op pure huidverbetering, en het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Het is tevens een perfecte anti-agingbehandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Wat is kruidenpeeling?
Biopeeling is een kruiden peeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze peelingbehandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Tips & advies – Biopeeling

 • Herhaal iedere 4 à 6 weken.
 • Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw behandeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.
 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.
 • Gebruik de producten die de huidtherapeut adviseert voor een optimaal resultaat.
 • Gebruik een beschermende en verzorgende zonnefactor.

Klantervaringen

Tineke