Biopeeling (oppervlakkige peeling)

De biopeelingmethode is een gespecialiseerde gezichtsbehandeling voor het verwijderen van een doffe en matte uitstraling op basis van een unieke biologische kruidenpeeling. De mechanisch scrubbende werking op basis van algen- en plantenextracten zuivert de huid, vermindert ouderdomsvlekken en vermindert rimpels. Volgens het protocol voor reiniging/verstevigen, vernieuwen, kalmeren en zuurstof inbrengen, levert deze uitgelezen behandeling een jongere, frissere, verjongende en stralende huid.

Bio-peeling is niet agressief, en geeft dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en kunt zich gewoon opmaken. Biopeeling bevordert de celvernieuwing en de productie van collageen en elastine. Tevens verhoogt het de immuniteit van de huid en worden alle functies van de huid genormaliseerd. Deze oppervlakkige peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam.

Bio-Peeling Neoderma

Voor welke huidaandoeningen worden biopeelings gebruikt?

Welke voorzorgen moet ik nemen bij een biopeeling?

 •     Vermijd laser 2 weken voor de biopeelingbehandeling en 3 weken daarna.
 •     Vermijd waxen 7 dagen voor de biopeelingbehandeling en 7 dagen daarna.
 •     Vermijd Botox tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Dermafillers tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd diepe chemische peelings tenminste 2 maanden voor en na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd dermabrasie (1 week voor en na) de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Microdermabrasie (2 weken voor en na) de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd Dermaroller tenminste 10 dagen na de biopeelingbehandeling.
 •     Vermijd producten die Retinol / Retinoïden bevatten.

Biopeelingbehandeling

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal peelingsessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van een specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger.  Onze kliniek gebruikt meerdere merken en soorten biopeelingen. De juiste behandeling wordt door onze huidtherapeuten in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

Neoderma Bio-Peeling Cabin-conceptBio peeling cabin concept

De biopeelingmethode is een gespecialiseerde gezichtsbehandeling voor het verwijderen van een doffe en matte uitstraling. De mechanisch scrubbende werking op basis van algen- en plantenextracten zuivert de huid, vermindert ouderdomsvlekken en vermindert rimpels. Volgens het protocol voor reiniging/verstevigen, vernieuwen, kalmeren en zuurstof inbrengen, levert deze uitgekiende behandeling een jongere, frissere, verjongde en stralende huid.

Biopeeling is een professionele in-salon poeder gebaseerd op algen, geselecteerde kruiden en mineralen om dode huidcellen van het huidoppervlak te verwijderen en daarmee ook oneffenheden terwijl de huid energiek en vernieuwd wordt. Er ontstaat een gezonde, stralende en lichte uitstraling.

Het aantal sessies is afhankelijk van het huidtype en de huidconditie van de cliënt. Als intensief programma zijn er 8-10 sessies, telkens één per week. Voor betere resultaten kan de Bio-Peeling Cabin Concept periodiek worden toegepast. De duur van een bio-peeling behandeling bij Gold Clinics is circa 30-60 minuten.

Neoderma Bio-Peeling Light Cabin-conceptBio peeling light cabin concept

De biopeeling light methode is een gespecialiseerde gezichtsbehandeling voor het verwijderen van een doffe en matte uitstraling. De mechanisch scrubbende werking op basis van algen- en plantenextracten zuivert de huid, vermindert ouderdomsvlekken en vermindert rimpels. Volgens het protocol voor reiniging/verstevigen, vernieuwen, kalmeren en zuurstof inbrengen, levert deze speciaal hiervoor ontwikkelde behandeling een jongere, frissere, verjongende en stralende huid.

Biopeeling light is een professionele in-salon poeder voor de gevoelige huid, gebaseerd op algen, geselecteerde kruiden en mineralen om dode huidcellen en oneffenheden te verwijderen en de huid te vernieuwen. Gevoelige huid ziet er gezond en glanzend uit.

Het aantal sessies is afhankelijk van het huidtype en de huidconditie van de cliënt. Als intensief programma heeft het 8-10 sessies, één keer per week. Voor betere resultaten kan de Biopeeling Cabin Concept periodiek worden toegepast. De duur van een biopeelingbehandeling bij Gold Clinics is circa 30-60 minuten.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij biopeeling

 • Vermijd zonlicht / zonnen gedurende 10 dagen na de biopeelingbehandeling. Blootstelling aan de zon kan veilig gedaan worden met Blue Blood
  Sunscreens zonnebrand uit het Neoderma portfolio, waarbij u zich strikt aan de gebruiksinstructies moet houden.
 • Het behandelde gebied van de huid schilfert weg. Trek niet aan deze schilfers en verwijder ze op geen enkele manier om de vorming van
  littekens te voorkomen.

Resultaat biopeelingen

 • Verstevigt en verfijnt de huid. Helpt ouderdomstekenen als gevolg van de vorming van vrije radicalen te voorkomen.
 • Vermindert het vóórkomen van lijntjes en rimpels.
 • Verzacht en beschermt gevoelige huid.
 • Kalmeert en hydrateert de huid.
 • Kalmerend en verfrissend, en helpt de opperhuid een egale stevigheid te krijgen.
 • Helpt de groei van micro-organismen op de huid te beheersen.

Tarieven bio-peelingbehandelingen

Pakket Diamond

Normale prijs: € 1790,-

Pakketprijs: € 1690,-

Pakket Gold

Normale prijs: € 990,-

Pakketprijs: € 899,-

Pakket Silver

Normale prijs: € 390,-

Pakketprijs: € 350,-

Tarieven Bio-peeling Light

Pakket Diamond

Normale prijs: € 1790,-

Pakketprijs: € 1690,-

Pakket Gold

Normale prijs: € 990,-

Pakketprijs: € 899,-

Pakket Silver

Normale prijs: € 390,-

Pakketprijs: € 350,-

Veelgestelde vragen

Voor wie is de biopeeling geschikt:
Deze gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde kliniek. De peeling richt zich op pure huidverbetering, en het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Het is tevens een perfecte anti-agingbehandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Wat is kruidenpeeling?
Biopeeling is een kruiden peeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie voor huidverbetering. Deze peelingbehandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en natuurlijke ingrediënten van de peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Tips & advies – Biopeeling

 • Herhaal iedere 4 à 6 weken.
 • Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d. plan dan uw behandeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.
 • Drink 1,5 tot 2 liter water per dag.
 • Gebruik de producten die de huidtherapeut adviseert voor een optimaal resultaat.
 • Gebruik een beschermende en verzorgende zonnefactor.

Klantervaringen

Tineke