RRS HA Eyes

Behandeling tegen wallen en donkere kringen

Hebt u een vermoeide blik? Met RRS HA Eyes kunt u dat verhelpen!

RRS HA Eyes:

 • vermindert vochtwallen
 • voedt en verstevigt de huid
 • verlicht donkere kringen onder de ogen

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een skinbooster rondom de ogen. Het is een injectievloeistof die vochtwallen, donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen vermindert en de oogcontouren verbetert.

De actieve werking van RRS HA Eyes:

 • Bevordering van afvoer van overtollig lymfevocht
 • Het is een lokaal diureticum dat zorgt voor bevordering van vochtafvoer door de nieren
 • Bevordert de doorbloeding
 • Zorgt voor verbetering van de spanning en permeabiliteit van de vaatwand
 • Bevordering van de afbraak van vet
 • Afremming van pigmentaanmaak
 • Maakt de huid onder de ogen lichter

De actieve ingrediënten

De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die het lymfedrainagesysteem activeren en uit hyaluronzuur. Het zijn onder meer antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze stoffen kunnen de huid repareren, opvullen en voeden. Tevens hebben ze een ‘whitening effect’ door pigmentvorming te onderdrukken, waardoor de huid onder de ogen lichter wordt.

Voor welke indicaties wordt RRS HA Eyes gebruikt?

 • Vermoeide blik
 • Donkere kringen onder de ogen
 • Oppervlakkige rimpels rond de ogen
 • Vochtwallen (‘puffy eyes’)

De behandeling RRS HA Eyes

RRS HA Eyes wordt aangebracht door middel van microneedling. Dat zijn oppervlakkige injecties in de huid. Omdat Skinbooster (anders dan bijvoorbeeld een crème) direct in de huid kan worden aangebracht, is er een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine.

Wat kan ik verwachten van RRS HA Eyes?

Door behandeling met RRS HA Eyes worden nemen uw vochtwallen en donkere kringen af. Variërend per persoon zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig. Daarna zult u zien dat u een frissere uitstraling hebt en er minder vermoeid uitziet. Om een zichtbaar resultaat te bereiken is het belangrijk de hele kuur af te maken.

Wanneer kan ik niet behandeld worden met RRS HA Eyes?

 • Wanneer u allergisch bent voor een van de bestanddelen
 • Als u wondjes, een huidziekte of infectie hebt, zoals koortslip
 • Overleg met uw behandelaar wanneer u behandeld wordt en wanneer u een auto-immuunziekte, diabetes type 1 of acute reumatoïde artritis hebt

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij RRS HA Eyes behandeling

Een behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling zult u rondom de ogen lichte zwelling ervaren. Dit verdwijnt meestal binnen een korte tijd. Wanneer u last hebt van vochtwallen, kan dit na de behandeling tijdelijk zijn verergerd (er wordt immers weer vocht geïnjecteerd). Meestal heeft zich dit de volgende dag al hersteld.

Vanaf de 2e dag na de behandeling is het effect van lymfedrainage (vochtafvoer) vaak al zichtbaar. Afhankelijk van de gekozen methode van aanbrengen, zijn blauwe plekken niet altijd te voorkomen, omdat er er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Over het algemeen zijn blauwe plekjes rondom de ogen snel verdwenen en niet langer dan 2 à 3 dagen zichtbaar.

Optimaal resultaat RRS HA Eyes behandeling

Een goed resultaat wordt bevorderd door het dagelijks gebruik van Daily Care Eyes, een oogserum dat u tweemaal daags aanbrengt rondom de ogen.

Ieder huidtype en iedere indicatie vereist een andere behandeling, die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Een kuur betekent dat u tussen de 4 tot 6 weken behandelingen ondergaat met een tussenpoos van 1 of 2 weken. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen gebruikt u thuis bijbehorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken. U zult zien dat het volume in de huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: een frisse, stralende huid.

Voor en na RRS HA Eyes

Tarieven RRS HA Eyes

Pakket Diamond
 • 6 behandelingen (t.w.v. € 150,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Eyes serum (t.w.v. € 70,-)

Normale prijs: € 970,-

Pakketprijs: € 850,-

Pakket Gold
 • 4 behandelingen (t.w.v. € 150,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Eyes serum (t.w.v. € 70,-)

Normale prijs: € 670,-

Pakketprijs: € 600,-

Pakket Silver
 • 4 behandelingen (t.w.v. € 150,- per behandeling)

Normale prijs: € 600,-

Pakketprijs: € 550,-

Intradermale meso injector U225

Met deze intradermale injector kunnen onze huidtherapeuten skinboosters op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier toedienen. Plezierig voor uw als cliënt van onze kliniek. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS-inject® vloeistoffen kunt u met deze injector ook XL-Hair® (haargroeistimulatie ) en PRP appliceren.

Veelgestelde vragen

Is het veilig?
RRS HA Eyes injecties zijn veilig als ze worden uitgevoerd door een ervaren arts en/of huidtherapeut. RRS HA Eyes kan langdurig gebruikt worden zonder dat het invloed heeft op je algemene gezondheid.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen bij een RRS HA Eyes behandeling?
De meest voorkomende bijwerkingen zijn zwelling of blauwe plekken op de injectieplaats, hoofdpijn of griepachtige symptomen.

Wat zijn de risico’s van een RRS HA Eyes behandeling?
Behalve de genoemde bijwerkingen zijn er verder geen risico’s.

Tips & advies

 1. De behandelde huid mag de eerste 2 uur niet gereinigd worden. Wanneer er door microneedling bloedinkjes zijn ontstaan kan dit met schone handen met water worden schoongemaakt. Na 4 uur mag er make-up worden gebruikt.
 2. Op de dag van de behandeling en de dag erna kan er juist meer vocht onder de ogen waarneembaar zijn door de injecties. Dit overtollige vocht verdwijnt doorgaans binnen 12 uur.
 3. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, hamam) wordt afgeraden tot een 3 dagen na een behandelsessie.
 4. Gebruik het AD Eyes oogserum 2 maal daags

Klantervaringen

Tineke