Gratis consult

Voordat een behandeling plaatsvindt, maakt Gold Clinics altijd eerst een afspraak met u voor een gratis consult.

Uw behandelaar vraagt u naar uw wensen en verwachtingen. Op basis daarvan en van de mogelijkheden krijgt u een eerlijk en realistisch advies. Belangrijk is ook dat u eventueel medicijngebruik meldt tijdens het consult.

Na het consult kan een persoonlijk behandelingsplan worden opgesteld. U krijgt alle informatie op papier of in de vorm van een folder of flyer mee naar huis, zodat u thuis alles rustig kunt nalezen.

Gold Clinics streeft ernaar volledige, objectieve en eerlijke informatie te geven, zodat teleurstellingen worden voorkomen. Gold Clinics wil uw verwachtingen in het juiste perspectief plaatsen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij Gold Clinics staat u centraal. Voor ons is er maar één ding dat echt telt en dat is de tevredenheid van onze cliënten. Wij zijn dan ook trots op de resultaten van de verschillende behandelingen die wij uitvoeren.

Wanneer u besluit een behandeling te ondergaan, wordt dit vastgelegd in een behandelingsovereenkomst oftewel een informed consent. Die wordt vervolgens door u ondertekend. Met deze ondertekening is de intentie voor een behandeling van de cliënt vastgelegd. Hierna kan een afspraak voor de behandeling worden gemaakt of kunt u desgewenst direct de behandeling ondergaan.