Huidanalyse

Meten is weten

Gold Clinics analyseert uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur.

Geavanceerde huidanalyse-apparatuur is onmisbaar. Veel huidaandoeningen die zich in de loop van de tijd voordoen, zijn namelijk afkomstig van de diepere huidlagen en met het menselijk oog moeilijk waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen naar de oppervlakkige huid te kijken, maar juist ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde huidanalyse-apparatuur maakt de omstandigheden in die diepere huidlagen zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en met unieke technologie.

Het is mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van zes verschillende instellingen van huidanalyse te bekijken en vast te leggen, zowel de oppervlakkige huid als de diepere huidlagen.

Hierdoor kan Gold Clinics onmiddellijk huidaandoeningen en de conditie van de huid goed in beeld brengen. Het voordeel hiervan is dat Gold Clinics aan de hand daarvan een efficiënter behandelplan kan opstellen voor onze laserbehandelingenanti-aging behandelingenhuidtherapie behandelingen; medische behandelingenafslankbehandelingen en injectables behandelingen. Daarmee kunnen de huidtherapeuten van Gold Clinics een huidprobleem sneller aanpakken en doelgerichter werken. Hierbij is samenspraak met de cliënt en haar of zijn instemming zeer belangrijk.

Onze huidanalyse-apparatuur gebruiken we ook tijdens onze behandeltrajecten. De gemaakte foto’s van de huid worden opgeslagen en bewaard, zodat we kunnen zien welke vooruitgang u boekt in het behandeltraject. Op deze wijze maken we de gegevens meetbaar en worden de resultaten inzichtelijk voor u.

Maak nu een afspraak

voor uw gratis huidanalyse en persoonlijk huidadvies