Laserbehandelingen

De strijd tegen ongewenste haargroei en huidoneffenheden wordt voorgoed gewonnen wanneer u wordt behandeld met de nieuwste lasermethode die wij gebruiken. Wij gebruiken de nieuwste technologie binnen de behandelmogelijkheden van het definitief ontharen, tatoeages verwijderen en pigment verwijderen. Binnen enkele behandelingen ziet u een enorme vermindering,  zodat scheren, epileren, harsen en camoufleren niet meer nodig zullen zijn.

Met behulp van de nieuwste methode voor laser-ontharen kunnen we goed en veilig de huid van mannen en vrouwen permanent ontharen. De nieuwste methode voor laser-ontharen is geschikt voor zowel personen met een lichte huid als met een donkere huid. Ook is het geschikt voor het ontharen van blond haar, het ontharen van grijs haar en het ontharen van rood haar.

Gold Clinics biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als esthetische en medische kliniek biedt Gold Clinics u de veiligheid van professionele huidtherapeuten en de modernste lasertechnieken. Wij bieden dan ook diverse behandelingen aan met onze laserapparatuur, bijvoorbeeld: definitieve laserontharingpigmentvlekken verwijderentatoeage verwijderen

Overzicht laserbehandelingen

Definitieve laserontharing

>> Meer informatie behandeling

Pigmentvlekken verwijderen

>> Meer informatie behandeling

Tatoeage verwijderen

>> Meer informatie behandeling

Huidanalyse en huidadvies

Gold Clinics maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Maak nu een afspraak

voor uw huidanalyse en persoonlijk huidadvies