RRS HA Cellutrix

Heeft u last van onregelmatigheden in de huid, ook wel cellulite of sinaasappelhuid genoemd. Dan kunt u voor de aanpak hiervan kiezen voor een RRS HA Cellutrix skinbooster behandeling. De behandeling kan worden toegepast op de benen, de buik, de billen en de zij.

Een standaard behandelprotocol bevat 4-6 sessies met een interval van een acht tot tien dagen. RRS® HA Cellutrix (hyaluronzuur, de revitaliserende cocktail en ook triferulisch zuur, cafeine, l-carnitine en fucoxanthine e.a.) kan goed gecombineerd worden met RRS® Silisorg voor een gelijktijdige collageen stimulatie.

Wat is Cellulite?

Cellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen. Vooral na de pubertijd heeft 80% tot 90% van de vrouwen last van cellulite. De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid van mannen en vrouwen.

De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Dit leidt tot de karakteristieke veranderingen in het uiterlijk van de huid. Cellulite is niet gerelateerd aan de aandoening die bekend staat als cellulitis, dat is een verspreiding van bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid.

RRS HA Cellutrix
Skinbooster RRS HA Cellutrix

Voor welke indicaties wordt RRS HA Cellutrix gebruikt?

 • Verbetering van verschillende gradaties van de cellulitehuid
 • Stimulatie van stevigheid van de huid
 • Detoxificatie van weefsel
 • Stimulatie van afvoer van vocht en vetophopingen
 • Bevorderen van de microcirculatie
 • Voeden van de huid

Cellulite behandeling met RRS HA Cellutrix

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal sessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger.  Onze kliniek gebruikt meerdere merken en soorten skinboosters. De juiste behandeling wordt door onze huidtherapeuten in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

Wat is RRS HA Cellutrix?

RRS HA Cellutrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS HA Cellutrix® bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren.

RRS HA Cellutrix® stimuleert de fysiologische microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de dermis hebben. Afhankelijk van de gradatie van cellulite (van onregelmatige oneffenheid tot vetophopingen en fibrotische cellulite) wordt RRS HA Cellutrix® van 1 tot 8 mm diepte geïnjecteerd.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij een cellulite behandeling

Voor nabehandeling en thuisgebruik is er de Aesthetic Dermal Daily Care Cellutrix bodycream. Deze crème kunt 1 tot 2 maal daags inmasseren op het behandelde gebied.

Tevens wordt het aangeraden om

 • Hoge temperaturen, tenminste de eerste 12 uur na behandeling, te vermijden, zoals blootstelling aan de zon, sauna en hammam.
 • De eerste 2 uren na de behandeling het gebruik van make-up en huidverzorging te vermijden.
 • Te beseffen dat het functioneel en/of cosmetisch resultaat van te voren niet kan worden gegarandeerd en dat ontevredenheid met het esthetisch resultaat geen verplichting oplevert om een vervolg behandeling uit te voeren anders dan tegen de daarvoor geldende tarieven.

Resultaat cellulite behandeling

Zichtbare huidverbetering en stevigheid van de huid na een door de huidtherapeut vastgestelde frequentie van de sessies. Sterke reductie van de slappe huid.

Voor en na RRS HA Cellutrix

Tarieven RRS HA Cellutrix

Pakket Diamond
 • 6 behandelingen RRS HA Cellutrix/Silisorg (t.w.v. € 205,- per behandeling)
 • 6 behandelingen bindweefselmassage 30 min. (t.w.v. € 50,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Cellutrix Bodycream (t.w.v. € 75,-)

Normale prijs: € 1605,-

Pakketprijs: € 1399,-

Pakket Gold
 • 6 behandelingen RRS HA Cellutrix (t.w.v. € 130,- per behandeling)
 • 6 behandelingen bindweefselmassage 30 min. (t.w.v. € 50,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Cellutrix Bodycream (t.w.v. € 75,-)

Normale prijs: € 1155,-

Pakketprijs: € 995,-

Pakket Silver
 • 3 behandelingen RRS HA Cellutrix (t.w.v. €130,- per behandeling)
 • 3 behandelingen bindweefselmassage 30 min. (t.w.v. € 50,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Cellutrix Bodycream (t.w.v. € 75,-)

Normale prijs: € 615,-

Pakketprijs: € 575,-

Intradermale meso injector U225

Met deze intradermale injector kunnen onze huidtherapeuten skinboosters op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier toedienen. Plezierig voor uw als cliënt van onze kliniek. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS-inject® vloeistoffen kunt u met deze injector ook XL-Hair® (haargroeistimulatie ) en PRP appliceren.

Veelgestelde vragen

Vraag?
antwoord

Tips & advies – RRS HA Cellutrix

Voor een veilig en effectief resultaat van een RRS HA Cellutrix gelden onderstaande tips en advies.

 1. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, hamam) wordt afgeraden tot een 3 dagen na een behandelsessie.
 2. Het gebruik van ondersteunde ‘Daily Care’ producten wordt aanbevolen om het resultaat van de behandeling te ondersteunen.

Klantervaringen

Tineke