Huidtherapie behandelingen

De huidtherapeut is de paramedicus voor de zorg van ons grootste orgaan: namelijk de huid.

Bijna meer dan 2 miljoen mensen in Nederland hebben een huidaandoening en worden hiermee belemmerd in hun dagelijks doen. De huidtherapeut vervult voor deze mensen een belangrijke rol in het leren voorkomen, omgaan met en adequaat behandelen van de huidproblemen.

U kunt uit eigen beweging een afspraak maken bij de huidtherapeut, daar is geen verwijzing voor nodig. Een paramedicus zonder verwijzing bezoeken heet direct toegang. Sinds 2011 is directe toegang voor de patiënt naar de huidtherapeut mogelijk wat dus inhoudt dat er geen verwijzing van arts of specialist meer nodig is.

Huidtherapie wordt deels vergoed uit de basisverzekering en het aanvullende pakket. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of de behandeling binnen het door u gekozen zorgverzekeringspakket wordt vergoed of niet. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie hierover.

Gold Clinics biedt een zeer compleet pakket aan huidtherapie behandelingen voor uw uiterlijk. Als esthetische en medische kliniek biedt Gold Clinics u de veiligheid van professionele huidtherapeuten en de modernste technieken. Wij bieden dan ook diverse behandelingen aan, waaronder: Acne therapieOedeemtherapie; Mesotherapie; CamouflagetherapieAHA-peelingMicrodermabrasie

Overzicht huidtherapie behandelingen

Acne therapie

beschrijving

>> Lees meer

Oedeemtherapie

Beschrijving

>> Lees meer

Mesotherapie

Beschrijving

>> Lees meer

Camouflagetherapie

Beschrijving

>> Lees meer

AHA-Peeling

Beschrijving

>> Lees meer

Huidanalyse en huidadvies

Gold Clinics maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Maak nu een afspraak

voor uw huidanalyse en persoonlijk huidadvies