Vaginale verstrakking met de Gold 7D HIFU-behandeling?

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies, verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties.
Dit is op te lossen door middel van een vaginale Gold 7D HIFU-behandeling.

Het is een pijnloze, niet-chirurgische behandeling van de vaginawand waarbij het strakker worden het uiteindelijke doel is.
Buiten dat het strakker wordt kan het ook een oplossing bieden verschillende klachten zoals bijvoorbeeld:

  • Irritatie en branderig gevoel.
  • Vaginale droogheid en verslapping.
  • Steeds terugkerende infecties.
  • Stressincontinentie.
  • Scheurtjes aan de ingang van de vagina.
  • Terugkerende blaasontstekingen.
  • Pijn tijdens het vrijen.

Waar is de Gold 7D HIFU-behandeling mee te vergelijken?

Deze behandeling is vergelijkbaar met een vaginale echo die u wellicht tijdens u zwangerschap heeft gehad. De vagina wordt op verschillende dieptes behandeld. Vaginaal weefsel reageert op de HIFU door de natuurlijke cellulaire processen te activeren waardoor er nieuwe, gezonde, veerkrachtige collageen
en elastine in het weefsel aangemaakt wordt.

Het vermogen om meerdere lagen van de vagina te behandelen stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van het vagina dat leidt tot nieuw en sterker collageen, terwijl de veiligheid en het comfort van de patiënt behouden blijft.

Hoe werkt Gold 7D HIFU-behandeling?

Met leeftijd beginnen collageenvezels binnen de vagina de elasticiteit te verliezen. Bij vaginale verstrakking verbeteren we de gezondheid en vitaliteit van vaginaal weefsel met behulp van hoge intensiteit gerichte UltraSound (HIFU), die zeer effectief is bij het herbouwen van het weefsel door middel van collageen en het aantrekken van elastine.

Het HIFU (High Intensed Focused Ultrasound) systeem geeft geringe hoeveelheid gerichte ultrasone energie aan de schede af. De verstrakking bestaat uit een behandeling op de Dermale laag en de SMAS-laag (fibromusculaire laag). Door de behandeling op beide lagen bereikt de behandeling optimaal resultaat.

Één van de grootste voordelen van de vaginale HIFU-behandeling is dat het niet lang duurt en het je dagelijkse routine dus niet verstoort. Net als bij een vaginale echo, wordt er een unieke, hygiënische sonde ingebracht om het vaginale weefsel voorzichtig te behandelen.

Wat is een Gold 7D HIFU-behandeling?

De Gold 7D HIFU-behandeling is een vagina lift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering.

Met de Gold 7D HIFU is het liften van het vagina eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen.
HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De Gold 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Het bereikt precies de resultaten van het vagina liften zonder enige invasieve chirurgie of injecties bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten.
Met deze nieuwste innovatie Gold 7D HIFU zijn de eerdere limieten doorbroken en is het de eerste machine die de SMAS-laag kan behandelen op een niet-invasieve behandelmethode.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij Gold HIFU 7D-behandeling

Voor deze behandeling is er geen nazorg nodig, let alleen op uw hygiëne, was uzelf alleen met lauwwarm water en niet met zeep, dit omdat het de natuurlijke pH-waarde van uw vagina verstoort.

De huidstructuur wordt gladder en de poriën worden fijner. Nieuw collageen wordt aangemaakt.

Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen. Een jonge strakke huid heeft veel collageen in de huidlagen en in de SMAS laag, de huid die een 7D HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken.

Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger zijn.
Rimpels zijn vervaagd en weg. De huid is op een natuurlijke manier gelift.

Resultaten Gold 7D HIFU-behandeling

Het resultaat van de Gold 7D HIFU-behandeling
apparatuur kan variëren per individu. Het opvolgen
van ons advies voor uw behandeling draagt
dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat
van uw behandeling.
Onmiddelijk na de behandeling is er een verstrakking
van de huid door de krimping van de
huid.
De volgende voordelen
zijn van toepassing:
• Zeer effectief tegen vaginale atrofie en vaginale
verslapping.
• De behandeling is pijnloos en veilig.
• Niet-hormonale behandeling.
• Zorgt voor versteviging en een normale vaginale
elasticiteit.
• Geeft langdurig resultaat.
• Geen hersteltijd!
• Unieke combinatie van 3 behandelingen voor
het maximale resultaat.
• Vergelijkbaar met een vaginale echo.
• Geen bloedverlies of heftige pijn.

Tarieven Gold HIFU 7D-behandeling

Hier treft u onze scherpe tarieven voor Gold HIFU 7D-behandelingen, deze zijn zeker concurrend ten op zichte van andere klinieken. Onze behandelingen worden ten alle tijde uitgevoerd met medische apparatuur.

1-zone per behandeling c.q. afspraak

Aantal behandelingen Prijs
1 HIFU 7D-behandeling van 30 min. €   699,-
3 HIFU 7D-behandeling van 30 min. € 1999,-
5 HIFU 7D-behandeling van 30 min. € 3099,-

Actie: tot ??? korting op HIFU 7D-behandeling*

* vraag naar de actievoorwaarden

Welke resultaat kan men verwachten?

Met slechts één tot drie behandelingen (met tussenpozen van 4 tot 6 weken tussen elke behandeling) wordt het regeneratieve proces opgestart, maar het volle resultaat zal geleidelijk opgebouwd worden, en zal over het algemeen tussen de 30 en 90 dagen duurt

Hoelang duurt de behandeling?

Het is een eenmalige behandeling van 30 minuten, zonder de noodzaak van enige vorm van verdoving.
Afhankelijk van de laxiteit van de schede heeft men 1 tot 3 behandelingen nodig.