• plattere en gespierde buik en strakke billen met GoldSculpt EMS-behandeling

Spieren kweken met EMS-training bij Gold Clinics

Gold Sculpt EMS-behandeling is een revolutionaire behandeling voor personen die ongewenst vet veilig en effectief willen verwijderen en een betere positie van de buik of billen kan bepalen. De HI-EMS-technologie (High Intensity Electro Magnetic Stimulation) is ontwikkeld om te voorzien in een nieuwe oplossing voor patiënten die willen hun lichaam en spieren opnieuw vorm te geven. Deze medische technologie wordt gebruikt om de spieren te versterken en de huid te verstrakken.

Deze behandeling vereist geen anesthesie en is volkomen pijnloos. Patiënten kunnen comfortabel zitten en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat spiersamentrekkingen uitvoert gelijk aan meer dan 20.000 “crunches” in de buik of “squats ” in de bilspieren! En dat in slechts 20 minuten per behandeling.

Gold Sculpt EMS maakt gebruik van magnetische golven, zoals die worden gebruikt in een MRI-machine, om spieren te dwingen om ongeveer 20.000 keer in 20 minuten samen te trekken. De behandeling had als doelstelling om spieren op te bouwen, maar de onderzoekers ontdekten al snel dat het nabijgelegen vetcellen ook doodde.

EMS behandeling
werking Gold Sculpt EMS behandeling

Hoe werkt Gold Sculpt EMS-behandeling?

Elektromagnetische velden worden al vele jaren gebruikt in de geneeskunde (o.a. urologie en gynaecologie) en zijn door hun efficiëntie en veiligheid goed  ingeburgerd. HI-ES (High-Intensity Electromagnetic Stimulation) -technologie is ontwikkeld om een ​​nieuwe 360 ​​° -bodycontouring oplossing voor patiënten te bieden. Deze technologie maakt gebruik van een gericht elektromagnetisch veld met een intensiteit gemeten in Tesla en is gebaseerd op de elektromagnetische inductiewet van Faraday.
Het elektromagnetische veld passeert het lichaam op een niet-invasieve en niet-ablatieve manier. Het zorgt voor interactie met motorneuronen om supramaximale spiersamentrekkingen te veroorzaken. De blootstelling van de spieren aan deze samentrekkingen leidt tot een spierversterking.

HI-ES is een niet-invasieve medische technologie die wordt gebruikt om spieren te versterken en huid te verstevigen door de actie van het gefocusseerde magnetische veld op het te behandelen gebied. Deze methode is ideaal om te gebruiken op de billen en de buik en zorgt voor uitstekende resultaten.

In tegenstelling tot vrijwillige spiercontracties zijn supramaximale contracties onafhankelijk van de hersenfunctie en zijn ze veel effectiever.
De HI-ES gebruikt een specifiek bereik van frequenties die geen spierrelaxatie toestaan ​​tussen twee opeenvolgende stimulaties, dus de spier blijft geforceerd samentrekken. Deze extreme contractie-omstandigheden vereisen dat de spier zich aanpast en spiermassa ontwikkelt over het behandelde gebied.
Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een gemiddelde toename van 15 tot 16% van de buikspiermassa werd waargenomen bij patiënten die één tot twee maanden na de HI-ES-behandeling werden behandeld.

Gold Sculpt EMS behandeling

Gold Sculpt EMS is een HI-EMS-technologie apparaat welke is ontworpen voor body contouring. Dit apparaat is uitgerust met geavanceerde technologie voor niet-invasieve body vormgeving, waardoor het ontwikkelen en dikke spieren. Deze behandeling heeft geen verdoving nodig en is volledig pijnloos. Patiënten kunnen achterover leunen en ontspannen tijdens de sessie, terwijl het apparaat werkt en presteert spiercontracties overeenkomende met meer dan 20.000 buikspieroefeningen of “squats” voor de billen!

In slechts 6 sessies zijn de resultaten zichtbaar met plattere en gespierdere buik en/of strakkere (gelifte) billen.

Tijdens de behandeling zorgt elektromagnetische stimulatie ervoor om cellen te activeren en spiermassa te ontwikkelen. Na een Gold Sculpt EMS behandeling zullen patiënten hetzelfde gevoel ervaren als na het sporten met een hoge intensiteit.

Het systeem heeft echter beperkingen. Het is niet echt geschikt voor mensen die zwaarlijvig zijn. Deze mensen moeten eerst vet verliezen voordat ze in staat zijn om de spieren te versterken. Als ze dat niet doen, zal het waarschijnlijk moeilijker zijn om enig verschil te zien. Door het uitvoeren van een combinatie behandeling met vet bevriezen door middel van cryolipolyse is wel mogelijk om resultaat te behalen. Onze behandelaars zullen hier rekening mee houden met het opstellen van een persoonlijk behandelplan.

Gold Sculpt EMS heeft twee applicators die verschillende delen van het lichaam kunnen behandelen, bij mannen en vrouwen:

 • Schouders/Armen
 • Buik
 • Dijen
 • Billen
 • Hamstring

Risico’s bij een Gold Sculpt EMS-behandeling

EMS-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Patiënten met pacemakers
 • Zwangere of borstvoedinggevende vrouwen
 • Patiënten met hartaandoeningen of een zwakker hart
 • Patiënten met cerebrovasculaire aandoeningen (patiënten met een beroerte)
 • Patiënten met hersenbeschadiging of een hersenoperatie hebben gehad
 • Patiënten die implanteerbare medische apparaten gebruiken
 • Niet in de buurt van de halsslagader.
 • Niet op het lichaam boven de buik, knie, etc. (botdelen van het lichaam)

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij Gold Sculpt EMS-behandeling

Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag. Gold Sculpt EMS-behandeling is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen herstel vereist is. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied, maar is verder niet lastig. Veel cliënten hebben tijdens een lunchpauze Gold Sculpt EMS-behandeling,  en gaan daarna weer aan het werk.

Resultaten Gold Sculpt EMS behandeling

Het resultaat van de Gold Sculpt EMS behandeling apparatuur kan variëren per individu, en ook naar gelang de dikte van het vetweefsel en de eetgewoonten na de behandeling. Het opvolgen van ons advies voor na uw behandeling draagt dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat van uw behandeling.

Er zijn circa 4-6 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Het is belangrijk dat de behandeling volgens behandelplan van minimaal 1 behandeling per week uitgevoerd worden. Sneller en beter resultaat bij 2 behandelingen per week.  Zo kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

 • Reductie van vetweefsel
 • Contour verbetering
 • Strakkere huid

Lovehandles

Tarieven Gold Sculpt EMS behandeling

Hier treft u onze scherpe tarieven voor Gold Sculpt EMS-behandelingen, deze zijn zeker concurrend ten op zichte van andere klinieken. Onze behandelingen worden ten alle tijde uitgevoerd met medische apparatuur.

1-zone per behandeling c.q. afspraak

Aantal behandelingen Prijs
Intake en proefbehandeling 10 min. € 99,-
1 EMS-behandeling voor 1 zone van 30 min. € 149,-
4 EMS-behandelingen voor 1 zone van 30 min. € 539,-
6 EMS-behandelingen voor 1 zone van 30 min. € 749,-

2-zones per behandeling c.q. afspraak

Aantal behandelingen Prijs
Intake en proefbehandeling 10 min. € 99,-
1 EMS-behandeling voor 2 zones  van 30 min. € 249,-
4 EMS-behandelingen voor 2 zones van 30 min. € 899,-
6 EMS-behandelingen voor 2 zones van 30 min. € 1299,-

Let op: 1 zone staat gelijk aan 1 handstuk. Voor een EMS-behandeling voor de billen zijn dan 2 handstukken benodigd, hiervoor geldt dan het tarief van 2 zones.

Actie: tot 50% korting op EMS-behandelingen*

* vraag naar de actievoorwaarden

Veel gestelde vragen over Gold Sculpt EMS-behandeling

Is een Gold Sculpt EMS-behandeling geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoeveel EMS-behandelingen zijn er nodig?

Ons advies is 4-6 behandelingen per probleemzone. Behandelingen dienen minimaal 1 keer per week plaats te vinden met een duur van circa 20-30 minuten.

Is een Gold Sculpt EMS-behandeling behandeling veilig?

De apparatuur is gecertificeerd conform CE-eisen. Er zijn al ruim 100.000 behandelingen wereldwijd uitgevoerd. Het is een bewezen, zeer veilige en effectieve niet-operatieve methode voor spieropbouw; huidversteviging en figuurcorrectie.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met onze apparatuur kunnen we de volgende probleemzones behandelen: buik; dijen en billen

Hoe lang duurt de behandeling?

Elke EMS behandeling bij een Gold Clinics varieert van 20-30 minuten per behandelde zone. Het kan langer duren wanneer meer dan één gebied wordt behandeld. Tijdens uw intake zal uw specialist u vertellen hoe lang uw behandeling zal duren.

Is een EMS-behandeling pijnlijk?

Nee! Tijdens de eerste vijf minuten van uw behandeling voelt u druk en warmte in het behandelde gebied. Dit kan ongemakkelijk zijn, maar niet pijnlijk. Kort daarna verdwijnt het ongemak.

Tips & advies na een EMS-behandeling

 1. Drink minimaal 2 liter water per dag
 2. Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.
 3. Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
 4. Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding

Klantervaringen

Tineke
overtollig vet arm

Afspraak maken voor EMS-behandeling

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort