Anti-agingbehandelingen

Veroudering op zich is een onontkoombaar gegeven. Het begint al bij de geboorte. Vanaf het moment dat we geboren worden,  zet het verouderingsproces feitelijk al in.

Maar het verloop kan als gevolg van interne en externe factoren wel worden versneld en ook vertraagd. Anti-aging streeft ernaar om het verouderingsproces te vertragen of zelfs terug te draaien. Doel is niet alleen langer te leven, maar ook een goede gezondheid te behouden. Wij kunnen hierbij behulpzaam zijn. Daarnaast is het mogelijk om medisch en cosmetische behandelingen toe te voegen. Hierdoor gaat u zich wat zelfverzekerder over uw uiterlijk voelen, en dat heeft ook een positief effect op uw welbevinden.

Gold Clinics biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als esthetische en medische kliniek biedt Gold Clinics u de veiligheid van professionele huidtherapeuten en de modernste technieken. Wij bieden dan ook diverse behandelingen aan, waaronder: Anti-aging Gold 24kPeel2Glow thuispeelingBio-PeelingTCA peeling; Fenol Peeling.

Overzicht anti-agingbehandelingen

Anti-aging Gold 24k

Een goudmasker met puur bladgoud van 24 karaat voor huidverjonging.

>> Meer informatie

Bio-peeling

De Bio-Peeling is een gezichtsbehandeling voor het verwijderen van een doffe en matte uitstraling op basis van een unieke biologische kruidenpeeling.

>> Meer informatie

TCA Peeling

Een TCA-peeling is om uw algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren.

>> Meer informatie

Fenol Peeling

Een Fenol peeling stimuleert celvernieuwing, zorgt voor collageen en elastine aanmaak en verwijdert oneffenheden en dode huidcellen.

Huidanalyse en huidadvies

Gold Clinics maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Maak nu een afspraak

voor uw huidanalyse en persoonlijk huidadvies