Medische behandelingen

Voor het oplossen van uw huidprobleem zijn vaak meerdere medische behandelmethodes mogelijk. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult, bekijkt de behandelaar uw huid aandachtig met behulp van de nieuwste technologie, uw huid wordt van a tot z gescreend en alles wordt vastgelegd. Uw behandelaar zal vervolgens op basis van de geanalyseerde gegevens en op dat moment geconstateerde aandoening u de beste huidbehandeling adviseren. Met onze adviezen zorgen we ervoor dat u snel, veilig en effectief van uw huidprobleem verlost wordt. Onze huidtherapeuten werken met de allernieuwste producten, technieken en hoogwaardige gekeurde apparatuur.

Gold Clinics biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als esthetische en medische kliniek biedt Gold Clinics u de veiligheid van professionele huidtherapeuten en de modernste technieken. Wij bieden dan ook diverse behandelingen aan, waaronder: Pigmentatie RRS HA WhiteningRRS HA EyesRSS HA CellutrixHaaruitval / XL Hair

Overzicht medische behandelingen

RRS HA Whitening

Beschrijving

>> Lees meer

RRS HA Eyes

Beschrijving

>> Lees meer

RRS HA Cellutrix

Beschrijving

>> Lees meer

Haaruitval / XL Hair

beschrijving

>> Lees meer

Huidanalyse en huidadvies

Gold Clinics maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Maak nu een afspraak

voor uw huidanalyse en persoonlijk huidadvies