Cellulite verwijderen

Cellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen. Vooral na de pubertijd heeft 80% tot 90% van de vrouwen last van cellulite. De term cellulite verwijst naar de kuiltjes van de huid op de heupen, dijen en billen. Deze verschijning komt veel vaker voor bij vrouwen dan bij mannen als gevolg van verschillen in de manier waarop vet, spier- en bindweefsel verdeeld zijn in de huid van mannen en vrouwen.

De knobbeligheid van cellulite wordt veroorzaakt door vetophopingen, dit wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd, wat het bindweefsel onder de huid verstoord. Dit leidt tot de karakteristieke veranderingen in het uiterlijk van de huid. Cellulite kan ook mannen treffen, maar komt vaker voor bij vrouwen vanwege verschillen in de verdeling van vetweefsel, spieren en bindweefsel. Cellulite is niet gerelateerd aan de aandoening die bekend staat als cellulitis, dat is een verspreiding van bacteriële infectie van de huid en de weefsels onder de huid.

Wilt u een strakkere en egalere huid? Kies dan nu voor een behandeling cellulite verwijderen met de Cristal DIAMOND.

cellulite verwijderen met DIAMOND behandeling
diamond cellulite - uitleg opbouw cellulite

Hoe werkt cellulite verwijderen?

Een anti-cellulite behandeling met DIAMOND is een nieuwe manier om met blijvend resultaat vet en cellulite te verwijderen. Het is een behandeling zonder chirurgische ingreep. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgoven. Door deze zogenaamde cavitatie worden de wanden van vetcellen verzwakt en uiteindelijk afgebroken. Hierdoor komt de inhoud van de vetcellen vrij waarna deze door het lichaam op een natuurlijke manier worden afgebroken en afgevoerd. Het gaat hier echter niet om grote hoeveelheden vet, maar om het verwijderen van vet op lokale zones waar het moeilijk verdwijnt.

940 nm HIFD Diode voor vermindering vetweefsel

De Cristal DIAMOND is uitgerust met 940 nm High Intensity Focused ( Hoge Intensieve Gefocuste) Diodes. Deze golflengte dringt diep door in de hypodermis en wordt selectief geabsorbeerd door het vetweefsel, waardoor hardnekkige vetcellen worden aangepakt. Bovendien wordt de golflengte van 940 nm ook goed door water geabsorbeerd, waardoor diepe weefselverwarming en collageenmodellering mogelijk worden.

Met als doel vermindering van vetweefsel.

Infrarood voor een strakkere huid

IR thermische energie werkt op de dermis en veroorzaakt onmiddellijke samentrekking van collageen en activeert de natuurlijke collageen aanmaak in de huid waardoor de huid wordt strak getrokken. Je lichaam zal dan opnieuw collageen en elastine aanmaken, dit proces wordt ook wel neocollagenese genoemd. Met een DIAMOND behandeling wordt er enkel gebruikt gemaakt van lichaamseigen collageen ontwikkeling. Dit zorgt voor een goed zichtbaar en natuurlijk resultaat, zonder het gebruik van Botox of andere fillers.

Vermindering van cellulite

Cellulite verwijderen door middel van het stimuleren van de fibroblasten met de unieke DIAMOND technologie. Door het opzuigen van de huid en in combinatie met de thermische energie van de IR diodes wordt het lichaam gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Het vacuüm mobiliseert het weefsel en zorgt voor een diepe massage die een verbeterde lymfedrainage op gang brengt en de afvoer van vet en afvalstoffen stimuleert. Met als uiteindelijk resultaat een vermindering van de cellulite.

DIAMOND anti-cellulite behandeling

Voorafgaand aan de cryolipolyse behandeling

U zult voorafgaand aan de behandeling een consult met ons hebben om te helpen bepalen of u geschikt bent voor een DIAMOND anti-cellulite behandeling. In dit gesprek zullen we uw lengte, gewicht en BMI meten en vastleggen. Daarna zullen we samen met u uw persoonlijke behandelplan opstellen om uw lichaam te vormen en uw gewenste doelen te bereiken. Mogelijk hebt u meer dan één DIAMOND anti-cellulite behandeling nodig voor maximale resultaten. Een combinatiebehandeling kan geadviseerd worden om tot een goed eindresultaat te komen. Meestal wordt de eerste behandeling aansluitend aan dit intake gesprek uitgevoerd

Tijdens de behandeling

De behandelaar past eerst de DIAMOND®-olie toe op het te behandelen gebied. Vervolgens plaatst hij de applicator op de huid, stelt de apparatuur in en start de behandeling.  De sessie duurt gemiddeld 20-30 minuten per zone. Tijdens de sessie zijn strakheid en een gevoel van warmte aanwezig maar niet pijnlijk.
De behandelaar past de behandelprotocollen toe behorende bij de kenmerken van het te behandelen gebied. Een DIAMOND®-behandeling is niet-invasief, zeer pijnloos en volkomen veilig.

De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet te groot zijn, anders is het lichaam niet in staat om het vrijgekomen vet te verwerken. Dat is de reden dat er per behandeling maximaal 2 zones behandeld kunnen worden. Er wordt geen schade toegebracht aan de bloedvaten, zenuwen, bindweefsel of huid.

Na uw anti-cellulite behandeling

Het word geadviseerd om binnen 6 tot 8 uur na de behandeling extra te bewegen en voldoende water te drinken. 2 uur voor en 2 uur na de behandeling adviseren wij geen cafeïne houdende dranken te nuttigen. Het nuttigen van alcohol wordt tot 2 dagen na de behandeling afgeraden.

Risico’s bij een anti-cellulite behandeling

Een DIAMOND®-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling.  Bijwerkingen zijn mild en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Deze effecten verdwijnen vanzelf in de uren of dagen na de sessie. Er is dus geen downtime vereist met de DIAMOND®-behandeling en het is mogelijk om de dagelijkse activiteiten aan het einde van de sessie te hervatten. Uw specialist zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

De resultaten variëren van patiënt tot patiënt, maar meestal duurt het 5 tot 8 sessies om de gewenste resultaten te krijgen. Deze resultaten zijn definitief, de septa wordt uitgerekt en de huid wordt opnieuw gespannen dankzij neocollagenesis (=het proces van het vermenigvuldigen van collageen).

Bel me terug...

Resultaten anti-cellulite behandeling

Het resultaat van de Crystal DIAMOND apparatuur kan variëren per individu, en ook naar gelang de dikte van het vetweefsel en de eetgewoonten na de behandeling. Het opvolgen van ons advies voor na uw behandeling draagt dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat van uw anti-cellulite behandeling.

Na circa 2 behandelingen is het resultaat waar te nemen. Doorgaans zijn 5 tot 8 behandelingen nodig om van die hardnekkige cellulite af te komen.

  • Reductie van vetweefsel
  • Verwijdering van cellulite
  • Contour verbetering
  • Strakkere huid

Tarieven

Zone

Losse behandeling Kuur van 5 behandelingen Kuur van 8 behandelingen
Bovenbuik  €  200,00  €  900,00  €  1.400,00
Onderbuik  €  200,00  €  900,00  €  1.400,00
Taille (2-zones)  €  400,00  €  1.800,00  €  2.800,00
Lovehandles (2-zones)  €  400,00  €  1.800,00  €  2.800,00
Armen (2-zones)  €  400,00  €  1.800,00  €  2.800,00
Rug  €  200,00  €  900,00  €  1.400,00
Benen (2-zones)  €  400,00  €  1.800,00  €  2.800,00

Veel gestelde vragen over cellulite verwijderen

Hoeveel anti-cellulite behandelingen zijn er nodig?

Ons advies is 5-8 behandelingen per probleemzone.

Is een DIAMOND anti-cellulite behandeling veilig?

De medische apparatuur van Body-contouring.nl is medisch gecertificeerd conform CE-eisen. Er zijn al ruim 100.000 behandelingen wereldwijd uitgevoerd. Het is een bewezen, zeer veilige en effectieve niet-operatieve methode voor het verwijderen van cellulite.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met onze cellulite verwijderen apparatuur kunnen we de volgende probleemzones behandelen: armen; flanken; bovenbuik; onderbuik; lovehandles; onderrug en zadeltassen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Elke DIAMOND anti-cellulite behandeling varieert van 20-30 minuten per behandelde zone. Het kan langer duren wanneer meer dan één gebied wordt behandeld. Tijdens uw intake zal uw specialist u vertellen hoe lang uw behandeling zal duren.

Zijn de resultaten definitief?

Maximale resultaten duren ten minste acht weken na de behandeling, maar veel patiënten merken zichtbaar verlies van vet en vermindering van cellulite al na 2 behandeligen.

Is een DIAMOND anti-cellulite behandeling pijnlijk?

Nee! Tijdens de eerste vijf minuten van uw behandeling voelt u druk en warmte in het behandelde gebied. Dit kan ongemakkelijk zijn, maar niet pijnlijk. Kort daarna verdwijnt het ongemak.

Tips & advies na een cellulite verwijderen behandeling

  1. Drink minimaal 2 liter water per dag
  2. Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.
  3. Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
  4. Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding
  5. De tweede of volgende behandeling pas uitvoeren na een rusttijd van acht weken. Wel kunt u een behandeling ondergaan voor andere zones van uw lichaam.

Klantervaringen

Tineke

Afspraak maken voor anti-cellulite behandeling

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort