Profhilo skinbooster – Natuurlijke huidverbetering met hyaluronzuur

Wilt u de kwaliteit van uw huid zichtbaar verbeteren en een jongere uitstraling geven? Kies dan nu voor een Profhilo skinbooster behandeling bij Gold Clinics. Profhilo is een nieuwe en innovatieve behandeling voor huidverstrakking en huidverjonging zonder het creëren van extra volume. Met behulp van kleine injecties van een hoge concentratie hyaluronzuur in de huid wordt de natuurlijke aanmaak collageen en elastine gestimuleerd. Profhilo is geen botox of filler, maar een natuurlijke skinbooster! De behandeling zorgt voor een strakke en stralende huid!

De Profhilo skinbooster behandeling is met name populair voor het gezicht, hals, decolleté, handen en bovenarmen. En zeer geschikt voor mensen die de stap naar fillers en/of botox nog niet willen maken.

Profhilo - Natuurlijke huidverbetering door hyaluronzuur skinbooster
Gold 4D HIFU-behandeling voor een strakkere huid zonder operatie - Facelift non-invasieve behandeling

Hoe werkt een Profhilo-behandeling?

Profhilo skinbooster is een unieke samenstelling met hoog geconcentreerd hyaluronzuur dat door middel van injecties in de huid gebracht wordt. Door deze injecties met de lichaameigen stof wordt de huid gestimuleerd om meer elastine (rekbaarheid) en collageen (stevigheid) aan te maken. Naarmate we ouder worden, worden deze stoffen in mindere mate aangemaakt door het lichaam zelf en de huid daardoor verslapt. Met een Profhilo skinbooster behandeling zorgt u voor een stevigere en gezondere huid in de verschillende huidlagen met als resultaat dat je huid een prachtige glow krijgt! En dat zonder toevoeging van extra volume door fillers en/of botox!

Direct na behandeling zult u merken dat uw huid beter gehydrateerd is en het natuurlijke proces in werking gesteld is. Ongeveer 4 weken na de eerste profhilo skinboosterbehandeling adviseren wij om een herhaalbehandeling te ondergaan. Hiermee wordt het meest optimale eindresultaat behaalt.

Wat doet een Profhilo skinbooster behandeling?

 • Stimuleren aanmaak van elastine, collageen en onderhuids vetweefsel
 • Vermindert fijne lijntjes
 • Liftend effect van de huid
 • Zorgt voor een stevigere en egalere huid
 • Poriën worden kleiner
 • Bio remodellerende behandeling die rimpels van binnenuit helpt genezen.

Verschil met een filler en/of botox behandeling

Profhilo is geen filler en/of botoxbehandeling. Dit is een skinbooster die net als veel fillers hylaronzuur bevat. Hyaluronzuur in de Profhilo skinbooster is anders bereid en bevat een veel hogere concentratie hyaluronzuur, waardoor de huid niet “opgevuld” wordt. De Profhilo skinbooster behandeling is wel te combineren met een Botox of filler behandeling.

Behandelopties

 • Voorhoofd
 • Rondom de ogen
 • Wangen
 • Neuslippenplooi
 • Kaaklijn
 • Kin
 • Hals
 • Decolleté
 • Bovenarmen
 • Handen

Risico’s bij een Profhilo-behandeling

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo skinbooster zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo skinbooster is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Ibuprofen vanaf 2 dagen voorafgaand aan behandeling.
 • Zwangere vrouwen.
 • Patiënten met hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie.
 • Patiënten met gevorderde kanker.
 • Gebieden met open wonden.
 • Gebieden met ernstige of cystische acne of met metalen implantaten
 • Prothese gevulde gebieden.
 • Heeft laser of IPL behandeling in de afgelopen maand.

Bel me terug over een Profhilo-behandeling...

Herstel en nazorg bij een Profhilo-behandeling

Hoewel een Profhilo® behandeling in de meeste gevallen zonder enig euvel verloopt, kunnen er in uitzonderlijke gevallen ontstekingsreacties optreden. Hierbij kan gedacht worden aan roodheid, en zwelling, welke soms gepaard gaan met jeuk of pijn bij aanraking. Deze reacties kunnen 3 tot 5 dagen aanhouden. Daarnaast kan er op de plaats van de injecties een bultje of een verharding ontstaan. Indien de bijwerkingen langer aanhouden dan aangegeven, neem dan te allen tijden contact op met uw behandeld arts.

De nazorg van een Profhilo skinbooster behandeling is vergelijkbaar met de nazorg van een filler of Botox behandeling. Na de Profhilo skinbooster behandeling kun je vrijwel gelijk al uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. Wel raden wij een bezoek aan de sauna en/of zonnebank af tot tenminste 1 week na de behandeling. Ook intensieve sportieve activiteiten kunt u het beste vermijden vlak na de Profhilo behandeling.

Resultaten Profhilo-behandeling

Om een optimaal resultaat met uw Profhilo skinbooster behandeling te behalen zijn er meerdere behandeling nodig. Na ongeveer 6-8 weken is het positieve effect van de Profhilo behandeling zichtbaar, dit komt omdat de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen tijd nodig heeft. Direct na behandeling zult u merken dat uw huid beter gehydrateerd is en het natuurlijke proces in werking gesteld is. Ongeveer 4 weken na de eerste profhilo skinboosterbehandeling adviseren wij om een herhaalbehandeling te ondergaan. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van huidveroudering waarin de huid zich bevindt. Het resultaat na de profhilo behandelingen zal een stevigere en egalere huid zijn.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het natuurlijke huidverouderingsproces gaat gewoon door.

Tarieven Profhilo natuurlijke skinbooster behandeling

Hier treft u onze scherpe tarieven voor Profhilo-behandelingen, deze zijn zeker concurrend ten op zichte van andere klinieken.

Behandelingen Prijs
Intake GRATIS
Profhilo skinbooster behandeling voor voorhoofd (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor wenkbrauwlift of voor gebied onder de ogen + kraaienpoten (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor wangen (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor neuslippenplooi (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor kaaklijn (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor onderkin(per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor het gezicht (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor de hals (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor het decolleté (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor de bovenarmen (per 2ml) € 350,-
Profhilo skinbooster behandeling voor de handen (per 2ml) € 350,-

Introductie: 2ml voor € 250,-*

* vraag naar de actievoorwaarden

Veel gestelde vragen over Profhilo skinbooster behandeling

Wat is Profhilo?

Profhilo skinbooster is een unieke samenstelling met hoog geconcentreerd hyaluronzuur dat door middel van injecties in de huid gebracht wordt. Door deze injecties met de lichaameigen stof wordt de huid gestimuleerd om meer elastine (rekbaarheid) en collageen (stevigheid) aan te maken.

Wat kost een Profhilo behandeling?

Een Profhilo skinbooster behandeling voor gezicht, hals, decolleté, bovenarmen of handen kost bij Gold Clinics Amersfoort € 350,- per 2ml.

Hoe lang resultaat heb je met een Profhilo behandeling?

Het resultaat van een uitgevoerde Prophilo skinbooster behandeling is zichtbaar tot circa 6 maanden na de laatste behandeling. Het eerste resultaat na een behandeling kun je verwachten met circa 6-8 weken, dit komt omdat de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen tijd nodig heeft

Tips & advies na een Profhilo-behandeling

 1. Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.
 2. De eerste 2 tot 4 uur na de behandeling geen make-up aan te brengen, omdat er kleine prikgaten zijn.
 3. De eerste week een bezoek aan de sauna te vermijden.

Klantervaringen

Tineke

Afspraak maken voor Profhilo skinbooster behandeling

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort