Skintech Logo
Skintech gecertificeerde kliniek 2019 peelings en behandelcremes
Skintech gecertificeerde kliniek 2019 XL Hair - haargroeistimulatie
Skintech gecertificeerde kliniek 2019 RRS Skinboosters

Skintech

Wij zijn officieel dealer van SkinTech producten, waaronder de SkinTech RRS skinboosters; SkinTech peelings; Skintech behandelcrèmes. Skin Tech Pharma biedt huidverbeterende producten voor de cosmetisch behandelaar. Gold Clinics is “Skin Tech Certified Clinic 2019”. Hiermee voldoen we aan de strenge criteria van de SkinTech Pharma Group om SkinTech Certificied Clinic te worden.

SkinTech® peelings

Skin Tech Pharma biedt een breed assortiment aan peelings voor dieptes variërend van de epidermale tot de reticulaire dermis (AHA, TCA, Phenol). Daarmee is er voor elke behandelaar en voor elke indicatie een passende peeling.

RRS-inject® Skinboosters

Al onze RRS®-producten vallen in de CE klasse III voor injectable-producten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De RRS®-productlijn is samengesteld uit de meest zuivere en effectieve ingrediënten met een synergetische werking. De producten zijn alle het resultaat van een zeer gedegen productontwikkeling. De lijn bestaat uit verschillende, specifieke producten met elk hun eigen doel en bevatten hyaluronzuur in combinatie met een biorevitalisatie-complex of organisch silicium voor een sterke collageen-stimulatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn XL Hair haargroeistimulatieRRS HA StrimatrixRRS HA Eyes en RRS HA Cellutrix.

SkinTech® behandelcrèmes

SkinTech® crèmes zijn ontwikkeld om een specifieke indicatie te behandelen en/of de huid te voeden, te hydrateren en te beschermen. SkinTech® crèmes maken deel uit van een totaalplan voor peelingbehandelingen, zowel met Easy TCA (Pain Control) als met Easy Phen Light en Lip & Eyelid (fenol) peelings. Hierbij hoort ook de specifieke SkinTech® Cleanser Foam, die de gepeelde huid mild reinigt en bovendien naar een waarde van pH 5.5 brengt, waardoor de huid weerbaarder wordt.

Optimaal na peelings

SkinTech® crèmes versterken het effect van de peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. Het wordt ten sterkste afgeraden om andere crèmes te gebruiken na een SkinTech® peeling. “Gewone” crèmes zijn immers ontwikkeld voor het gebruik op een intacte huid. Een gepeelde huid bevat (tijdelijk) geen stratum corneum en is daardoor zeer gevoelig. Crèmes voor dagelijkse verzorging bevatten vrijwel altijd irriterende stoffen zoals parfums en zuren (bijvoorbeeld vitamine A-zuur en glycolzuur). Wanneer een gepeelde huid geïrriteerd raakt, bestaat er een hoog risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie (pigmentvlekken).

Ongeveer 6 weken na de laatste peeling-behandeling kan er weer overgeschakeld worden op andere crèmes. Het gebruik van SkinTech® crèmes kan natuurlijk ook worden voortgezet om het resultaat van de peelings zo lang mogelijk te behouden. Dit is zeker een aanrader voor mensen met huidproblemen zoals acne, hyperpigmentatie of met een gevoelige huid.

Intradermale meso injector U225

Met deze intradermale injector kunnen onze huidtherapeuten skinboosters op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier toedienen. Plezierig voor uw als cliënt van onze kliniek. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

Ervaringen van klanten
in het gebruik met de injector
zijn overwegend positief.

De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS-inject® vloeistoffen kunt u met deze injector ook XL-Hair® (haargroei-stimulatie ) en PRP appliceren.

Selectie SkinTech huidverzorgingsproducten

Hieronder treft u een selectie van een aantal producten van de SkinTech productenlijn.