Gelaatsbehandelingen Fillers

Gold Clinics biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als esthetische en medische kliniek biedt Gold Clinics u de veiligheid van professionele huidtherapeuten en de modernste lasertechnieken. Wij bieden dan ook diverse behandelingen aan met fillers, bijvoorbeeld:

Overzicht Gelaatsbehandelingen Fillers

Lippen opvullen
Wilt u een vollere lippen met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor een lippen opvullen en/of lipvergroting behandeling met fillers door onze cosmetische artsen.
Neuscorrectie
Neuscorrectie is een subtiele behandeling omdat iedere neus er weer heel anders uitziet: ze kunnen recht, gebogen, hobbelig, te klein, te breed zijn.
Wallen onder de ogen
Wallen onder de ogen treden op vanaf de neus zijwaarts naar de ooghoeken en kunnen ook donkere schaduwen veroorzaken als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces: volumeverlies en verslapping ...
Wangen opvullen
De wangen opvullen voor het vergroten van het verloren gegane volume wangverbetering is een van de mogelijkheden om het uiterlijk van wangen die ingedeukt, slap of hol zijn geworden, te verbeteren.

Huidanalyse en huidadvies

Gold Clinics maakt een huidanalyse van uw huid met behulp van de Observ 520 huidanalyse-apparatuur. Veel huidaandoeningen die in de loop van de tijd verschijnen zijn afkomstig van de diepere huidlagen en zijn moeilijk met het menselijk oog waar te nemen. Gold Clinics vindt het belangrijk om niet alleen de oppervlakkige huid te bekijken, maar ook in de diepere huidlagen. Onze geavanceerde apparatuur maakt de omstandigheden daar zichtbaar met behulp van een gepatenteerde huidfluorescentie en gepolariseerd licht. Wij werken dan ook met de modernste huidanalyse-apparatuur en unieke technologie.

Maak nu een afspraak

voor uw huidanalyse en persoonlijk huidadvies

Open chat
1
Goedendag,
Waar kunnen we van dienst mee zijn?

Team Gold Clinics