RRS HA Whitening

Heeft u last van melasma, hyperpigmentatie of een droge huid met zonneschade? Dan kunt u voor de aanpak hiervan kiezen voor een RRS HA Whitening depigmentatie skinbooster behandeling. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor het gelaat, hals en deolleté.

De RRS HA Whitening is een injectable die met behulp van een dunne naald direct oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd. Deze skinbooster heeft een blekend effect op de huid waardoor hyperpigmentatie verbetert. Het wordt vooral toegepast op het gezicht. Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4-6 sessies aangeraden.

Hypopigmentatie - Vitiligo

Voor welke indicaties wordt RRS HA Whitening gebruikt?

 • Hyperpigmentatie
 • Melasma
 • Zonneschade

Depigmentatie behandeling met RRS HA Whitening

U bespreekt uw doelstellingen met uw behandelaar waarna er een persoonlijke behandelplan voor u wordt opgesteld. Dit bestaat doorgaans uit een aantal sessies met een interval van een of twee weken en het gebruik van specifieke behandelcrème en een gezichtsreiniger.  Onze kliniek gebruikt meerdere merken en soorten skinboosters. De juiste behandeling wordt door onze huidtherapeuten in samenwerking met u afgestemd op uw wensen.

Wat is RRS HA Whitening?

RRS® HA Whitening is een depigmentatieskinbooster voor gezicht, hals en decolleté,  ingeval van hyperpigmentatie, zonneschade en melasma in het bijzonder.

RRS® HA Whitening bevat 3 mg/3 ml hyaluronzuur met een complex van actieve ingrediënten die het proces van melaninesynthese moduleren, zodat dit niet te excessief wordt. RRS® HA Whitening is geïndiceerd voor een huid met veel zonneschade, omdat het opvuleffect van hyaluronzuur bij een atrofische huid de aanmaak van melanocyten en daarmee bovenmatig sterke of abnormale melaninesynthese afremt. Hiermee worden verschillende oorzaken gelijktijdig behandeld met RRS® HA Whitening.

RRS® HA Whitening leent zich uitstekend als voorbereiding op Easy TCA peelingsessies om pigmentaanmaak af te remmen en bestaand pigment makkelijker te kunnen verwijderen. Gebruik altijd SkinTech® Blending Bleaching Cream als ondersteuning en SkinTech® Melablock HSP SPF 30 of 50 om pigmentactivatie te reduceren.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij een depigmentatie behandeling

Voor nabehandeling en thuisgebruik is er de Skintech Blending Bleach Cream. Blending Bleaching Cream is geïndiceerd voor pigmentproblemen, ook van hormonale aard, en wanneer andere behandelingen (zoals IPL) niet succesvol zijn. De specifieke combinatie van actieve ingrediënten zorgt ervoor dat heel mooie resultaten bereikt kunnen worden in het verbeteren van de kleur van de huid.

Resultaat depigmentatie behandeling

Zichtbare huidverbetering en stevigheid van de huid na een door de huidtherapeut vastgestelde frequentie van de sessies. Sterke reductie van de slappe huid.

Ieder huidtype en iedere indicatie vereist een andere behandeling, die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Een kuur betekent dat u tussen de 4 tot 6 weken behandelingen ondergaat met een tussenpoos van 1 of 2 weken. Om de behandeling en het resultaat te ondersteunen gebruikt u thuis bijbehorende crèmes of serums die het resultaat van de behandeling versterken. U zult zien dat het volume in de huid verbetert, de huid steviger wordt en de teint egaler. Kortom: een frisse, stralende huid.

Voor en na RRS HA Whitening

Tarieven RRS HA Whitening

Pakket Diamond
 • 6 behandelingen (t.w.v. € 115,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Daily Care (t.w.v. € 70,-)
 • 1x Aesthetic Dermal Daily Care (t.w.v. € 70,-)
 • 1x Skintech Blending Bleaching Crème (t.w.v. € 67,50,-)

Normale prijs: € 897,50

Pakketprijs: € 800,-

Pakket Gold
 • 4 behandelingen (t.w.v. € 115,- per behandeling)
 • 1x Aesthetic Dermal Daily Care (t.w.v. € 70,-)
 • 1x Aesthetic Dermal Daily Care (t.w.v. € 70,-)
 • 1x Skintech Blending Bleaching Crème (t.w.v. € 67,50,-)

Normale prijs: € 667,50

Pakketprijs: € 600,-

Pakket Silver
 • 4 behandelingen (t.w.v. € 115,- per behandeling)

Normale prijs: € 460,-

Pakketprijs: € 425,-

Intradermale meso injector U225

Met deze intradermale injector kunnen onze huidtherapeuten skinboosters op een veilige, makkelijke, snelle, pijnloze en gecontroleerde manier toedienen. Plezierig voor uw als cliënt van onze kliniek. Deze methode heeft het collageen activerende effect van microneedling; de “downtime’ is vrijwel nihil. De injector brengt de gekozen skinbooster geautomatiseerd direct onder de huid in, met een constante druppelgrootte en altijd dezelfde injectiediepte. Dit garandeert een zeer economisch gebruik van de vloeistof.

Ervaringen van klanten in het gebruik met de injector zijn overwegend positief. De behandelingen worden inderdaad als (vrijwel) pijnloos ervaren – er zijn zelfs gevallen bekend van klanten die erbij in slaap vielen.

De componenten, verwerkt in de U225® intradermale injector, zijn veilig, technologisch geavanceerd en van hoge kwaliteit. De bijbehorende naaldensets met katheter zijn zo ontworpen dat ze minimaal 100 injecties kunnen uitvoeren zonder bot te worden. Behalve de RRS-inject® vloeistoffen kunt u met deze injector ook XL-Hair® (haargroeistimulatie ) en PRP appliceren.

Veelgestelde vragen

Wat is RRS HA Whitening precies en hoe wordt het gebruikt?
De RRS HA Whitening is een injectable die met behulp van een dunne naald direct oppervlakkig in de huid wordt geïnjecteerd.

Voor wie is dit het meest geschikt?
Het is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van door de zon beschadigde huid en melasma (Hyperpigmentatie in het gelaat). Het heeft een blekend effect op de huid waardoor hyperpigmentatie verbetert. Het wordt vooral toegepast op het gezicht.

Wanneer behaal ik een optimaal resultaat?
Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 4-6 sessies aangeraden.

Tips & advies – RRS HA Whitening

Voor een veilig en effectief resultaat van een RRS HA Whitening gelden onderstaande tips en advies.

 • Hoge temperaturen, tenminste de eerste 12 uur na behandeling, te vermijden, zoals blootstelling aan de zon, sauna en hammam.
 • De eerste 2 uren na de behandeling het gebruik van make-up en huidverzorging te vermijden.
 • Te beseffen dat het functioneel en/of cosmetisch resultaat van te voren niet kan worden gegarandeerd en dat ontevredenheid met het esthetisch resultaat geen verplichting oplevert om een vervolg behandeling uit te voeren anders dan tegen de daarvoor geldende tarieven.

Klantervaringen

Tineke