De Gold 7D HIFU-behandeling is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de Gold 7D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De Gold 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de  huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Het bereikt precies de resultaten van een facelift of een lichaam liften zonder enige invasieve chirurgie of injecties bovendien een extra bonus van deze behandelmethode is dat er geen downtime is. En het werkt ook even goed voor mensen van alle huidskleuren, in tegenstelling tot die van lasers en de intense pulslichten. De diepte van High Intensity Focused Ultrasound is 1,5 tot 16 mm naast de buitenkant van het vezelige septum dat het ook kan toepassen op een diepere SMAS-laag. De SMAS laag is belangrijk voor het liften bij face- en bodylift chirurgie. Met deze nieuwste innovatie Gold 7D HIFU zijn de eerdere limieten doorbroken en is het de eerste machine die de SMAS-laag kan behandelen op een niet-invasieve behandelmethode.

gold 4d hifu-behandeling_SMAS laag
Gold 4D HIFU-behandeling voor een strakkere huid zonder operatie - Facelift non-invasieve behandeling

Hoe werkt Gold 7D HIFU-behandeling?

De HIFU werkt met hoog intensieve gefocused ultrasound (High Intensity Focus Ultrasound)

 • In de diepere huidlagen wordt ultrasound energie gegeven. Door deze lagen te behandelen zal de huid sterk verstevigen en gelift worden.
 • Geen laser of ander apparaat komt zo diep in de huid als de HIFU. De ultrasonic shots komen tot in de SMAS laag. Dat is de laag waar collageen aangemaakt wordt. De shots zorgen voor directe krimping van de huid,  dit is circa 20% van de behandeling, en de shots stimuleren de aanmaak van nieuw collageen.
 • Direct na de behandeling begint de productie van nieuw collageen. Het proces van collageen vermeerderen gaat nog 2 tot 3 maanden door na de behandeling.
 • De huid verstevigt en rimpels worden duidelijk minder of verdwijnen.  Uw lichaam of gezicht is dan ook duidelijk gelift!

Gold 7D HIFU behandeling

Gold 7D HIFU behandeling is de opvolger van de succesvolle 4D HIFU-behandeling.
7D HIFU-behandeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrasound geluidsgolven.

Tijdens de behandeling wordt een applicator op de te behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Deze behandeling werkt zes maanden door en is daardoor ook niet meteen zichtbaar. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij een ieder een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

Behandelopties

 • Wazige kaaklijnen
 • Nasolabiaalplooien (plooien tussen neus en mondhoeken)
 • Slappe oogleden
 • Wenkbrauwen
 • Dubbele kin
 • Doorzakkende hals
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Ongelijkmatige teint of textuur van de huid
 • Grote poriën
 • Verstrakken van buik en bovenarmen

Risico’s bij een HIFU-behandeling

HIFU-behandeling is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Contra-indicaties en niet te behandelen gebieden zijn:

 • Zwangere vrouwen.
 • Patiënten met hart-en vaatziekten, diabetes en hyperthyreoïdie.
 • Patiënten met gevorderde kanker.
 • Gebieden met open wonden.
 • Gebieden met ernstige of cystische acne of met metalen implantaten
 • Persoon die te oud is (meer dan 70), en met ernstige huid verslapping en rimpels.
 • Injectie van botox in de afgelopen 3 maanden.
 • Prothese gevulde gebieden.
 • Heeft laser of IPL behandeling in de afgelopen maand.
 • Te droge huid, moet eerst een hydraterende voorbehandeling doen 3 dagen voorafgaand aan de 7D HIFU behandeling.

Send us mail

Herstel en nazorg bij Gold 7D HIFU-behandeling

Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag. Gold 7D HIFU-behandeling is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen herstel vereist is. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied, maar is verder niet lastig. Veel cliënten hebben tijdens een lunchpauze Gold 7D HIFU-behandeling en gaan daarna weer aan het werk.

 • Na de HIFU-behandeling gebruikt u elke dag in de eerste week hydraterende gezichtsmaskers en vervolgens twee keer per week in de daaropvolgende periode.
 • In de eerste week, gezicht wassen met warm water, niet te warm of te koud.
 • Geen sauna, geen Bikram Yoga, geen inspannende oefening, niet roken tijdens de eerste week.
 • Zeer belangrijk is het ook om de huid niet bloot te stellen aan zonlichten/of zonnebank.
 • Vermijd andere high-tech behandelingen, zoals anti-aging, laserontharing en pigment verwijdering in de eerste periode.
 • Eet geen donkere kleur en kruidig stimulatievoedsel, eet meer groenten en fruit.
 • Er kan lichte roodheid op de huid na de behandeling, dit is normaal, smeer dan wat aloë vera gel of erythromycine zalf, de roodheid zal verdwijnen binnen 3-5 dagen.
 • Een week vóór en na de behandeling, neem wat nano-collageen zou het resultaat van de behandeling te verbeteren.

Resultaten Gold 7D HIFU behandeling

Het resultaat van de Gold 7D HIFU-behandeling apparatuur kan variëren per individu. Het opvolgen van ons advies voor na uw behandeling draagt dan ook zeker bij aan een efficiënter resultaat van uw behandeling.

Onmiddellijk na de behandeling is er een verstrakking van de huid door de krimping van de huid. De huidstructuur is gladder en de poriën zijn fijner. Daarna begint het proces van nieuwe aanmaak van collageen. Een jonge strakke huid heeft veel collageen in de huidlagen en in de SMAS laag, de huid die een HIFU behandeling heeft gehad zal veel nieuw collageen aanmaken. Het resultaat is een geleidelijk liftend effect van de huid. De huid zal gladder en steviger zijn. Rimpels zijn vervaagd en weg. De huid is op een natuurlijke manier gelift.

Vaak kunt u na 1 behandeling al tot het gewenste resultaat te komen.

Kenmerken Gold 7D HIFU-behandeling:

 • Huidverbetering
 • Huidverstrakking
 • Huid-lifting
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • Geschikt voor gezicht, nek en lichaam

Tarieven Gold 7D-HIFU behandeling

Hier treft u onze scherpe tarieven voor Gold 4D HIFU-behandelingen, deze zijn zeker concurrend ten op zichte van andere klinieken. Onze behandelingen worden ten alle tijde uitgevoerd met medische apparatuur.

Behandelingen Prijs
Intake GRATIS
7D HIFU facelift behandeling voor voorhoofd € 299,-
7D HIFU facelift behandeling voor de wallen € 299,-
7D HIFU facelift behandeling voor wenkbrauwlift of voor gebied onder de ogen + kraaienpoten € 299,-
7D HIFU facelift behandeling voor wangen met kaaklijn € 449,-
7D HIFU facelift behandeling voor neusplooi € 299,-
7D HIFU facelift behandeling voor kaaklijn of onderkin € 395,-
7D HIFU facelift behandeling voor kaaklijn en onderkin € 595,-
7D HIFU facelift behandeling voor het gehele gezicht € 995,-
7D HIFU skinlift behandeling voor de hals € 395,-
7D HIFU skinlift behandeling voor het gehele gezicht en onderkin € 1149,-
7D HIFU skinlift behandeling voor het gehele gezicht met onderkin en hals € 1249,-
7D HIFU skinlift behandeling voor decolleté € 395,-
7D HIFU skinlift behandeling voor lichaam OP AANVRAAG
7D HIFU skinlift behandeling voor billen OP AANVRAAG

Actie: korting op 7D HIFU-behandelingen*

* vraag naar de actievoorwaarden

Veel gestelde vragen over Gold 7D HIFU-behandeling

Is een Gold 7D HIFU-behandeling geschikt voor mij?

Deze behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar.

Hoeveel 7D HIFU-behandelingen zijn er nodig?

De meerderheid van de mensen heeft slechts één behandeling nodig. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar gedurende een periode van minimaal 6 maanden na de behandeling.  Afhankelijk van de leefgewoonten ( roken, zon, enz), erfelijkheid en uw tevredenheid, enz. kunt u kiezen voor een tweede behandeling.  Deze is meestal pas nodig na anderhalf tot twee jaar na de eerste behandeling.

Is een Gold 7D HIFU-behandeling behandeling veilig?

De apparatuur is gecertificeerd conform CE-eisen. Er zijn al ruim 200.000 behandelingen wereldwijd uitgevoerd. Het is een bewezen, zeer veilige en effectieve niet-operatieve methode voor huidversteviging, huidverbetering en huidlifting.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Met onze apparatuur kunnen we bijna alle zone’s behandelen. 4D HIFU-Lifting kan per zone gedaan worden, veel klanten verkiezen echter een volledige gelaatslift.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling hangt af van de zone die u wilt behandelen, aangezien HIFU lifting een snelle behandelmethode is, kunt u in een korte tijd veel zones behandelen.

Een kleine zone duurt ongeveer 30 minuten, een volledige lifting van gelaat en hals ongeveer 1u30min.

Is een 7D HIFU behandeling pijnlijk?

De behandeling kan warm of oncomfortabel aanvoelen en soms ervaart men het gevoel van een lichte prikkeling of tinteling.
Dit is afhankelijk van het behandelgebied. Dit gevoel is echter kortstondig en verdwijnt vrij direct na de behandeling.

Tips & advies na een HIFU-behandeling

 1. Drink minimaal 2 liter water per dag
 2. Masseer het behandelde gebied de eerste 2 weken dagelijks 5 minuten.
 3. Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
 4. Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding

Klantervaringen

Tineke
overtollig vet arm

Afspraak maken voor 4D HIFU-behandeling

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort