Vetbevriezen bij Gold Clinics

Cryolipolyse is een methode om vetcellen in het menselijk lichaam af te breken door ze te bevriezen. Cryolipolyse is hét alternatief voor liposuctie. De behandelingen worden zonder operatie uitgevoerd en het lichaam hoeft dus niet te herstellen. Dit heeft als voordeel dat er geen schade wordt toegebracht aan omliggend weefsel. Om dit te bereiken maken we bij Gold Clinics daarom gebruik van de veiligste en meeste effectieve apparatuur, namelijk de Deleo Cristal Medical Cryolipolysis.

Cryolipolyse – hoe werkt het?

Cryolipolyse is een nieuwe methode waarmee plaatselijk vet kan worden verwijderd door middel van een vetbevriezing-sessie.

Cryolipolyse is een niet-chirurgische vetvermindering-behandeling die zich effectief richt op gebieden met overtollig vet en daar het vet verwijdert. Cryolipolyse bevriest zachtjes en elimineert vetcellen, wat na verloop van tijd een welgevormd, meer gedefinieerd figuur oplevert. Deze unieke behandeling is de perfecte oplossing voor typische probleemgebieden wat betreft traditionele voeding en lichaamsbeweging, zoals:

– Bovenbuik
– Onderbuik
– Bovenarmen
– Binnen- en buitenkant van de dijen
– Heupen
– Rug
– Flanken

De resultaten van de Cryolipolyse-procedure worden bereikt met behulp van de geavanceerde Cryolipolyse-technologie, die het beoogde weefsel koelt om de vetcellen af te breken voor gemakkelijke verwijdering, zonder schade aan het omliggende weefsel. Het is bewezen dat vetcellen gevoeliger zijn voor kou dan het omringende weefsel. Dit stimuleert een natuurlijk vetverwijderingsproces dat na de procedure nog enkele maanden aanhoudt.

De behandeling van Cryolipolyse, ook wel vetbevriezing genoemd

Met behulp van geavanceerde koelingstechnologie koelt Cryolipolyse de vetcellen af (dat noemen we lipolyse), wat op dan weer leidt tot hun veilige en natuurlijke vetafbraak (ook wel apoptose genoemd). Omdat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor lage temperaturen, blijven de omliggende weefsels gezond en onbeschadigd.

Na verloop van tijd worden de vetcellen afgebroken en uit het lichaam verwijderd door het lymfatische systeem tijdens natuurlijke metabolische activiteiten. Regelmatige lichaamsbeweging kan dit proces versnellen en snellere resultaten bereiken. Het behandelde gebied zal geleidelijk kleiner worden, waardoor een gladder, strakker uiterlijk ontstaat.

Voorafgaand aan de behandeling

U zult een consult met ons hebben in Gold Clinics om te helpen bepalen of u geschikt bent voor Cryolipolyse. Uw lengte, gewicht, bloeddruk en BMI worden gemeten en vastgelegd. Samen zullen we uw persoonlijke behandelplan opstellen om uw lichaam te vormen en uw gewenste doelen te bereiken. Mogelijk hebt u meer dan één vetbevriezing-sessie nodig voor maximale resultaten. Soms kan meer dan één gebied tegelijkertijd worden behandeld.

Tijdens de behandeling

Geen anesthesie of verdovend middel is nodig, want Cryolipolyse is een eenvoudige, niet-chirurgische behandeling. Om te beginnen zullen de koelplaten zorgvuldig worden gepositioneerd op het geselecteerde gebied. U zult eerst een trekkend gevoel en intense verkoudheid voelen in het behandelde gebied. Oncomfortabel, maar niet pijnlijk. Tijdens uw behandeling kunt u zich ontspannen, lezen, op uw laptop werken of zelfs een dutje doen.

Risico’s bij een Cryolipolyse-behandeling

Cryolipolyse is bewezen als een veilige en effectieve behandeling. Bijwerkingen zijn zeldzaam en kunnen zijn: roodheid, blauwe plekken, zwelling, gevoeligheid, krampen, jeuk en gevoelloosheid. Mogelijk hebt u pijnstillers nodig. Uw behandelaar zal de mogelijke bijwerkingen voorafgaand aan de behandeling volledig met u doorspreken.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij Cryolipolyse

Zodra uw sessie is afgelopen, kunt u weer gewoon aan de slag. Cryolipolyse is een niet-invasieve behandeling waarvoor geen herstel vereist is. U kunt een licht ongemak voelen in het behandelde gebied, maar is verder niet lastig. Veel cliënten hebben tijdens een lunchpauze Cryolipolyse,  en gaan daarna weer aan het werk.

Welke resultaten kunt u verwachten bij het ondergaan van een Cryolipolyse-behandeling?

Klinische studies laten een vetverlies van 30% tot 40% zien in het gebied dat is behandeld met Cryolipolyse, hoewel de resultaten variëren per individu, en ook naargelang de dikte van het vetweefsel en de eetgewoonten na de behandeling.

Eén behandeling kan genoeg zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Ook kunt u beslissen om nog meer sessies te volgen voor nog meer vetverlies.

Lovehandles

Zadeltassen

Tarieven

Zone

Losse behandeling Kuur van 3 behandelingen Kuur van 5 behandelingen Kuur van 10 behandelingen
Bovenbuik  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Onderbuik  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Taille  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Lovehandles  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Armen  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Rug  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Benen  €  200,00  €  550,00  €  900,00  € 1.750,00
Kin

Actie: 50% korting op cryolipolyse behandelingen*

2e behandelzone gratis bij afname kuur van 10 behandelingen.

* lees hier de actievoorwaarden

Deleo Cristal Medical Cryolipolysis

Bij Gold Clinics maken we gebruik van de veiligste en meeste effectieve apparatuur, namelijk de Deleo Cristal Medical Cryolipolysis.  Deze apparatuur is voorzien van diverse applicators, ook wel handstukken genoemd.

Handstuk Emerald

De Emerald applicator heeft de ideale afmetingen voor de behandeling van kleine zones zoals oksels en de huid achter de knieën.

Handstuk Ruby

De Ruby-applicator is voor toepassing op grote zones. Vooral bedoeld voor het buikgebied.

Handstuk Amethist

De Amethist-applicator is specifiek gericht op “zadeltassen” in het dijbenengebied en is flexibel en vervormbaar. Hij past op vele lichaamsvormen.

Veel gestelde vragen

Is Cryolipolyse geschikt voor mij?

Goede kandidaten voor Cryolipolyse hebben overtollig vetweefsel op hun lichaam dat zich verzet tegen dieet en lichaamsbeweging. Vet bevriezen kan mensen met obesitas niet helpen, noch is het een vervangingsbehandeling voor patiënten die chirurgische vetverwijdering nodig hebben. Tijdens uw consult zal uw behandelaar helpen bepalen of Cryolipolyse de juiste behandeling voor u is.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?

Cryolipolyse kan de boven- en onderbuik, bovenarmen, binnen- en buitendijen, heupen, love handles, flanken, mannelijke romp en mannelijke borst afslanken.

Hoe lang duurt de behandeling?

Elke Cryolipolyse-sessie bij  Gold Clinics duurt gemiddeld 45 minuten. Het kan langer duren wanneer meer dan één gebied wordt behandeld. Soms kunnen twee gebieden tegelijkertijd worden behandeld. Tijdens uw consult zal uw therapeut u vertellen hoe lang uw behandeling zal duren.

Zijn de resultaten definitief?

Maximale resultaten duren ten minste acht weken na de behandeling, maar veel patiënten merken zichtbaar verlies van vet al binnen drie weken.

Zijn de resultaten permanent?

Ja. Zodra de vetcellen zijn vernietigd, groeien ze niet meer terug (volwassenen kunnen geen nieuwe vetcellen krijgen). Een gezonde levensstijl helpt je om je resultaten te optimaliseren. Veel cliënten voelen zich na de behandeling een stuk gemotiveerder om gezond te eten en te bewegen. We kunnen u desgewenst naast uw behandeling ook voedingsadviezen geven.

Is een Cryolipolyse (vetbevriezen) behandeling pijnlijk?

Nee! Tijdens de eerste vijf minuten van uw behandeling voelt u druk en warmte in het behandelde gebied, gevolgd door koude. Dit kan ongemakkelijk zijn, maar niet pijnlijk. Kort daarna verdwijnt het ongemak en kunt u de rest van de behandeling lezen, ontspannen of werken op uw laptop.

Tips en advies voor na uw Cryolipolyse-behandeling

  1. Drink minimaal 2 liter water per dag
  2. Zorg voor dagelijkse beweging (minimaal 30 minuten per dag wandelen)
  3. Volg een gezonde levenswijze met gevarieerde en gezonde voeding
  4. De tweede of volgende behandeling pas uitvoeren na een rusttijd van acht weken. Wel kunt u een behandeling ondergaan voor andere zones van uw lichaam.

Klantervaringen

Tineke
overtollig vet arm

Afspraak maken voor cryolipolyse

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort