Anti-aging Gold 24k facial

Gold Facial, een anti-verouderingsgezichtsbehandeling oftewel een goudmasker met puur bladgoud van 24 karaat voor huidverjonging, is een hype in Amerika. Gold Facial lijkt het effect te hebben van een soort laserbehandeling van de huid. Medicinale toepassing van goud of colloïdaal goud in supplementen, crèmes en dergelijke is niet nieuw, maar van zuiver bladgoud van 24 k. wel. Gold Facial is ontwikkeld in Japan, populair in Amerika en wordt dat ook al in België. Gold Clinics wil dit ook graag in Nederland gaan toepassen

Niet alleen voor de rijken

Eeuwenlang is puur goud gebruikt door de bevoorrechten en de rijken als het geheim van een jeugdigere, mooiere huid. Het goud in onze formule maakt het mogelijk om deze oude geheimen ten volle te benutten zonder dat je een werkelijke koningin hoeft te zijn om het te gebruiken.

Het goud is verwerkt in een suspensie van sub-micrometer grote deeltjes goud in een vloeistof, zowel onzichtbaar als zichtbaar voor het blote oog.

24-k-goudbehandeling

De extreem kleine deeltjes goud gaan door de huidbarrière en worden gemakkelijk door de poriën van je huid in je lichaam geabsorbeerd. De uitstraling van fijne lijnen en rimpels wordt verminderd met elke goudtoepassing. Het vermindert ook de gevolgen van zonneschade en leeftijdspots. Het kan gebruikt worden om een vochtige, stralende, gezonde huid te verkrijgen en te onderhouden. Het comfort en het verfrissende gevoel van goud is verrassend.

De 24-k-goudbehandeling ‘direct’ vult lijnen, lift de huid en vermindert facial uitholling en rimpels. Dringt snel en diep in de huidlagen en verjongt op cellulair niveau. Het levert voedingsstoffen diep onder de huid, en bestrijdt daardoor de onderliggende oorzaken van facial kreukels en veroudering van de huid. Niet alleen  neem de verschijning van bestaande tekenen van veroudering af, maar het voorkomt ook toekomstige rimpelvorming en herstelt een gezonde, stralende teint.

24 k. goudpoeder bevat pure minerale goudvlokken doordrenkt met natuurlijke plantaardige collageen en anti-oxidanten van hoge sterkte, waaronder vitamine E en roze essentie bevorderen rapid collageen en elastine synthese verminderen de verschijning van fijne lijnen en rimpels terwijl verstevigende en hydraterende de huid voor een blijvende jeugdige gloed.

Bel me terug...

Herstel en nazorg bij gezichtsbehandeling met 24-k goud

Na gezichtsbehandeling: reinigingsmix gebruiken met helder water, gelijkmatig verspreiden op het gezicht, afspoelen met water na 15 à 20 minuten. Gebruik: 2 à 3 keer per week. Men bereikt een beter effect door te mixen met melk en honing.

Resultaat van 24k anti-verouderingsgezichtsbehandeling

 • Effecten Gold Facial
 • Verbetering bloedcirculatie
 • Bevordering van de doorbloeding
 • Verbetering van de huidelasticiteit
 • Revitaliserende en verjongende effecten
 • Bevordering van de lymfedrainage (afvoer)
 • Vergemakkelijkt de verwijdering van toxinen (gifstoffen en afvalstoffen)
 • Herstel van oxidatieschade, vermindering nadelige oxidatie-effecten op collageenweefsels
 • Deze processen versnellen de celvernieuwing, waardoor er sprake lijkt te zijn van vertraging van het verouderingsproces.

Tarieven

Veelgestelde vragen

Wat houdt deze behandeling in?
Ontdek onze meest exclusieve behandeling: Anti-Aging behandeling met 24K Gold. Goud is de meest kostbare en waardevolle schat uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid, verlicht de huid van stress. Deze behandeling geeft een ware energie boost en brengt de huid weer terug in balans.

Wat doet het met de huid?
De behandeling biedt een diepe hydratatie en de huidtonus wordt verbeterd. Door het gebruik van magneten wordt een magnetisch veld gegenereerd die de doorbloeding verbetert. De cellen krijgen meer zuurstof. De huid heeft weer een frisse, jeugdige uitstraling.

Voor wie is deze behandeling geschikt?
Voor iedereen die houdt van luxe, diepe ontspanning en het beste wilt voor de huid. Voor een rijpere huid die een verbetering wenst in doorbloeding, glans en rimpeldiepte. Deze intensieve behandeling duurt 90 minuten.

Welke resultaten kan ik verwachten?
Betere doorbloeding; de huid is gehydrateerd, gevoed en gladder; minder diepe rimpels; contouren zijn verbeterd; meer glans en meer energie

Tips & advies – 24k goudbehandeling

 • Het is belangrijk dat u na deze behandeling u huid goed verzorgd.
 • U dient hierbij veel te bewegen en goed water te drinken min 1 liter per dag
 • Onderhoud deze behandeling na 6 maanden.

Klantervaringen

Tineke

Bekijk ook onze andere anti-aging behandelingen

Afspraak maken voor anti-aging 24k gold

Afspraak maken behandeling bij Gold Clinics Amersfoort